SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Yeşilyurt'ta da Tanrıverdi Seçildi

0
Güncellendi - 2018-01-08 03:28:32
AKP Yeşilyurt'ta da Tanrıverdi Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut Başkan Esin Tanrıverdi yeniden başkanlığa seçildi.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılan kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kongrede bir konuşma yapan mevcut Başkan Esin Tanrıverdi, AKP hareketinin amacının millete hizmet olduğunu dile getirerek, bu yolda gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek, kadınların AKP için önemine değindi.

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de, AKP’ye en büyük desteği kadınların verdiğine işaret ederek, 2019 seçimlerine güçlü bir şekilde gireceklerini söyledi.

Daha sonra söz alan AKP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hayrunisa Avcı ise, AKP teşkilatlarının bugüne kadar çok fedakar çalıştığını söyleyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara büyük önem verdiğini ifade etti. AKPnin dünyanın en büyük sivil toplum örgütü gibi çalıştığını dile getiren AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da, AKPnin 4 milyon kadın üyesinin olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimde mevcut Başkan Esin Tanrıverdi yeniden Yeşilyurt AKP Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Kongreye AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AKP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hayrunisa Avcı, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve çok sayıda partili katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ÇIRMIKTILI (6 yıl önce)
    Başkanımız AKP hareketinin amacının millete hizmet olduğunu dile getirmiş; çok doğru hastanede muayene olmak için en az on gun randevu sırası bekliyoruz, emar için kırk beş gün sıra bekliyoruz iki hastememizi teke düşürdünüz tabiki bu hizmetleri anlatmazsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Ömür boyu isimler hiç değişmez. Klasik Bölge siyasetçiliği.
    0
    0
    Yanıtla