SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'ta Yüzme Şenlikleri

0
Güncellendi - 2021-02-27 01:49:44
Yeşilyurt'ta Yüzme Şenlikleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 10 yaş yüzme şenlikleri ile 11-12 yaş birinci vize, 13 ve üzeri yaş baraj geçme yarışmaları 27-28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme İl Temsilciliğinin 2021 yılı faaliyet programında yer alan,  10 Yaş Yüzme Şenlikleri,  11-12 Yaş 1.Vize, 13+  Baraj Geçme Yarışları, bu hafta sonu Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzunda yapılacak.

Müsabaka teknik talimatı şöyle:

Müsabaka Adı: Kısa Kulvar (25 m) 10 Yaş 11-12 Yaş Vize 13+ Baraj Geçme Yarışları

Müsabaka Yeri: Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu

Müsabaka Günü: 27-28 Şubat 2021 Cumartesi-Pazar

Müsabaka Katılım Yaşı: 2011+ Kız/Erkek

Müsabaka Kuralları 

1.Türkiye Yüzme Federasyonu, yaş grupları genel yarış yönetmeliği yarışlar için geçerlidir. 2.Yarışmalara belirtilen yaş grubu sporcuları, 2020-2021 vizeli lisansları ile iştirak edecektir.

3.Kulüpler sporcularına 1 Ocak 2021 - 26 Kasım 2021 tarihleri arasında elde ettikleri dereceleri verebilirler.  Resmi derece bildiriminde bulunmayan kulüplerin sporcuların dereceleri tespit edilmesi halinde NT olarak değiştirilecektir.

4.İtiraz olması durumunda itirazlar yazılı olarak yapılacak olup 350 TL itiraz bedeli ödenecektir.  5.Teknik toplantıya katılmayan kulüp yetkilileri teknik toplantıda alınan kararları kabul etmiş sayılacaktır.

Müsabaka Bilgileri 

1.Müsabakalar sabah saat 10:00'da başlayacaktır.

2.Sporcular, müsabakada istedikleri kadar yarışa katılma hakkına sahiptir.

3.Havuz ısınmalar için seans başlamadan en az 1 saat 30 dakika öncesinden kullanıma açılacaktır. Isınmalarda havuzun ilk kulvarı çıkış ve dönüş için, havuzun son kulvarı tempo kulvarı olarak kullanılacaktır.

4.Müsabakada baş üstü start uygulanacak ve anonslar seriler yüzülürken yapılacaktır.

5.Seriler hızlı dereceden yavaş dereceye doğru yapılacaktır.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız