SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt'taki Deprem Korkulu Anlar Yaşattı

Yeşilyurt'taki Deprem Korkulu Anlar Yaşattı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi'nde meydana gelen ve merkezde de hissedilen deprem korkulu anlar yaşattı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20.32'de Yeşilyurt İlçesi'nde meydana gelen depremin 3.9 büyüklüğünde olduğu ve yerin 14.8 kilometre derinliğinde gerçekleştiği öğrenildi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin yerin 5 kilometre derinliğinde olduğunu duyurdu. Kandilli Rasathanesi, depremin merkez üssünün ise Yeşilyurt Kadiruşağı olduğu bilgisini paylaştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Vatan DAŞ (1 yıl önce)
    Öncelikle Malatyada hiçbir binaya güvenmiyorum, Bahçemdeki konteynırın yanına 1 konteynır daha yaptırıp, taş yünü ve lambiri ile dıştan ısı yalıtımı yapıp 2+1 eve çevirip orada kalacağım. Yer çökmedikçe kafam rahat, isterse 10 - 11 vursun bundan sonra. Özellikle Bostanbaşı, F. Kayahan bölgelerinde ağır hasarlı binalara az orta diyenler çok büyük vebale giriyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Malatya’daki inşaatlar son dört yılda üç büyük ve çok sayıda depremden yoruldu. Malatya’daki binalarda detaylı deprem analizi yapılmadan güçlendirme yapılamaz. Halkın can ve malıyla kimse oynamasın. Bedeli ağır olur.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • MERDO (1 yıl önce)
    Herkes ürkmüş ama neden ben oturduğum kanepeden hissetmedim...uyarıdan sonra küçük bir gumleme hissettim sadece( müstakil 2 katlı ev, h.ciftligi)
    %5
    %95
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Hiçbir ağır hasarlı ev orta veya az hasarlıya çevrilmemeli . Vebali büyük olur
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Aynı ilçede birden fazla evleri olanları ve mütahitleri kurtarma operasyonları yapılıyor olabilir, ağırdan orta veya hafif hasara dönen evlerde kimse huzur içerisinde oturamaz hasar tespiti bir seferlik uzmanlarca doğru yapılsa idi bu tür kuşkular doğmaz insanlar güven içinde olurlardı.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Kime güveneceğiz sokakta gördüğüm fiyatlar ve şu andaki alış veriş gücüm enflasyonun çok fazla olduğunu bana söylüyor kendimemi yoksa tuike mi inanıyım, deprem oluyor küresel dünyada afadamı, kandilliyemi, dünyayamı inanayım vallahi çıldırmaya az kaldı.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    En az 5 şiddetin de idi , kasıtlı düşük gösteriyor lar
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Rıdvan (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Neden yalansöylüyorlar acaba? Depremin şiddetini az göstererek para mı kazanıyorlar dersiniz? Türk kurumlarına güvenmiyorsanız yabancı bir uygulama indirin telefonunuza. Yabancı kaynaklarda şiddetini aynı gösteriyor haberiniz olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (1 yıl önce)
    Özümüze dönmeliyiz, özümüz ney? iki katlı müstakil bahçeli evlerdi. Şimdinin teknolojisı ile daha sağlam temiz evler yapılabilir. Gençler bilmeyebilir bir zamanlar Malatyayi bastan başa çiçek büründü .yeşilligi çok olan bir sehirdi.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • fatih (1 yıl önce)
    Fahri Kayahan ve Bostanbaşında ağır hasarlıların yarısından fazlası hafife çevrildi. bu akşamki depremden sonra kalanları da çeviriler hafif hasara. mübarek memleket işte deprem oldukça binalarımız güçleniyor.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hafif hasarlıya çevrilen ağır hasarlı evler, (gerçekten ağır hasarlıysa) 5, 5,5 büyüklüğündeki depreme dayanmaz, dayanamaz. Pek çok insanımız hayatını kaybeder.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 5 yahut 5.5'e dayanabilir, 6 yahut 6.5'e dayanamayabilir. 5.5'e dayanıyorsa bina az hasara dönebilir demek mantıklı değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Başefendi (1 yıl önce)
    Kandillinin ki doğru bence 14.8 km de bu kadar hissedilmezdi. Depremin şiddetinden ziyade süresi önemli diye biliyorum. Rabbim akıbetimizi hayretsin. 7 Bin lira istenen kiralar yarın 9 bin liraya çıkar muhtemelen. Ev sahipleri yaşadı. Malatya haritadan silinse yine ders çıkarmaz bizim aç gözlü insanımız
    %99
    %1
    Yanıtla
  • Tam tersi 8000 tl ye ev tutacaktım vazgeçtim. Çadır konteyner daha güvenli. Alsın başlarına çalsınlar evlerini.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ramazan Şahin (1 yıl önce)
    İlk baş 4.5 sonra 3.9 çektiler sabhta oldu onunda 2.8 gösterdiler resmen dalga geçiyorlar
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Papaz (1 yıl önce)
    En sonunda yerle bir olacak her yer
    %56
    %44
    Yanıtla
  • malatya (1 yıl önce)
    İnşallah Amerikalılar haklı çıkmaz altta Pütürge yanda Yeşilyurt ilerisinde Malatya fayı. Bakın bu 11 il içinde en riskli il hala Malatya maalesef. Tehlike bitmedi devam ediyor. İnsanlar fiziksel değil de akıl sağlıklarından olacak...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)
    Bu nasıl 3.9 bi 15 saniye sürse hasarlilarin hepsi giderdi
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)
    Ya nasıl 3.9 deprem ya daha fazlaydı bilerek mi gerçek şiddeti soylemiyolar
    %80
    %20
    Yanıtla
  • yeni mi anladınız ilk depreme abd 7.9 bizimkiler 7.3 açıkladı sonra 7.8 e çıkardı bizimkiler neden abd haklı olduğundan
    %77
    %23
    Yanıtla