SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıkımı Yapılan Bina Yandaki Sağlam Evin Üstüne Devrildi

Yıkımı Yapılan Bina Yandaki Sağlam Evin Üstüne Devrildi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Battalgazi ilçesinde kontrollü yıkımı yapılan ağır hasarlı bir bina yıkım sırasında çevresinde bulunan 2 katlı bir evin üzerine devrildi. Cep telefonu kameralarına anbean yansıyan olayda ikamet sahipleri büyük panik yaşadı.

Olay, 14.00 sıralarında Battalgazi ilçe Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Sadrazam sokak içerisinde bulunan ve 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alması nedeniyle yıkım kararı alınan bir bina kontrollü yıkım işlemleri sırasında çökerek çevresinde bulunan iki katlı müstakil bir evinin üzerine devrildi. Olayda evde ve çevredeki bazı iş yerlerinde maddi hasar meydana gelirken o anlar ise cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde yıkılan binanın sağlam evin üzerine devrilme anları ile yaşanan panikle ikamet sakinlerinin dışarı kaçmaya çalıştıkları görülüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyalı (7 ay önce)
    İstanbul'da, belediyelere rüşvetini verirsen göre kazık çakmaya gerek kalmıyor. Memleket kokmuş tuz atan yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan Hüseyin (7 ay önce)
    İşi bilmeyen meslek liyalati olmayan operatörleri alırsanız olacağı budur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (7 ay önce)
    Malatya'ya ancak kazık çakarsınız. Yirmi yıldır caktiginiz kazık yetmedimi.
    %91
    %9
    Yanıtla