SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yıkmak İsteyene Asla Fırsat Vermeyeceğiz"

0
Güncellendi - 2018-08-29 02:46:34
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Aynen 1071’deki Malazgirt ruhundaki gibi, Büyük Taarruz’daki ruh gibi bir, beraber ve kardeşçe terör örgütleriyle mücadelemize devam edeceğiz. Ülkemizi yıkmak isteyen güçlere de asla fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Çalık,  Malatya Tabipler Odası ile Kayısı Kent Muhtarlar Derneğini ziyaret etti,ardından esnafları işyerlerinde ziyaret etti.

Tabipler Odasına yaptığı ziyarette konuşan Çalık,  “Bütün arkadaşlarımızla, önce Malatya’mıza, sonra ülkemize, sonrada milletimize hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Malatya’daki sağlık yatırımlarını özellikle çok yakından takip ettik. Tüm Türkiye’de sağlıkta bir reform gerçekleştirdik. Hastanelerin tek çatı altında toplanması, sosyal güvenliğin tek çatı altında toplanmasına kadar, doktorların özellikle hastayla ilişkisine kadar atmış olduğumuz adımlara kadar, vatandaşlarımızın, birinci, ikinci, üçüncü sağlık basamaklarına erişimindeki kolaylığa kadar, ilaca erişimdeki kolaylığa kadar sağlıkta çok önemli reformlar yaptık. Sağlık bütçemizi de tam 112 milyar TL’ye çıkarmış vaziyetteyiz” dedi.

Çalık şöyle konuştu:

“Sağlıkta en önemli attığımız adım, sağlıktaki memnuniyet. Türkiye’deki sağlıktaki memnuniyet oranı yüzde 75 civarında. Malatya'daki oran ise ‘Çok memnunum’ diyenlerin oranı yüzde 74, ‘Memnunum’ diyenlerin oranı da yaklaşık yüzde 15 civarında. Toparladığınızda yüzde 90’lara varan bir oranda sağlıkta memnuniyet var. Sağlık çalışanlarımıza bir senede 60 gün yıpranma payı vermiş olduk. Bu çok önemli bir reform.”

Çalık, Kayısı Kent Muhtarlar Derneği’nde ziyaret etti. Burada konuşan Çalık, “Türkiye’nin üzerindeki uluslararası güçlerin ve terör örgütlerinin def edilmesi için hep beraber bunun mücadelesine devam edeceğiz. Aynen 1071’deki Malazgirt ruhundaki gibi, Büyük Taarruz’daki ruh gibi bir, beraber ve kardeşçe terör örgütleriyle mücadelemize devam edeceğiz. Ülkemizi yıkmak isteyen güçlere de asla fırsat vermeyeceğiz” ifadelerini kaydetti.

Çalık, esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    16 yılda malatyanın çehresi değişmiş. Eğer hiçbir yok dersek yalan söyleriz. Malatyada AK Parti ile birlikte büyük bir gelişim olmuştur. tersini söyleyen yalancıdır. Allah REisten ve vekillerimizden razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kübra (6 yıl önce)
    Sayın çalık bizi yıkan sizlersiniz onca üniversite lise okuyan insan işsizken sizler belediyelere ilkokul mezunları alıyorsunuz lütfen birazcık duyarlı olalım.ilkokul mezunu insan degilmi diyeceksiniz onlarda insan lafım yok fakat seviyeye göre birimler olmalı kimse kimsenin hakkını yememeli falanca rütbeli akrabam var diyeni belediyeye veya her hangi devlet kurumuna alırsanız vatandaş kırılır size
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Merak.etmeyin.2023.secimlerinde.yolarda.hastane.saglik.hizmetleri.icin.projeleri.bitter
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (6 yıl önce)
    O ruhun r si yok sizde.Çünkü o ruh kadına çocuğa aleviye,kürde,hristiyana,yahudiye gittikleri yerdeki insanlara zulüm yapmamışlardır.Adil olmuşlardır.Siz Akp den referans almadan Allah ın bir kulu işkurdan işe giremiyor,akp il yada ilçe başkanı aramadan sosyal yardım alamıyor,ev hanımları kermes yaptı diye bebeleri ile birlikte hapse atılıyor.Sizmi Alparslan olacaksınız veya fatih veya yavuz hayır hayır siz icraatlarınızla cumhuriyetin ilk yıllarını,tek parti dönemini hatırlatıyorsunuz.O zamanki mahkemeler bile bugünki mahkemelerden daha adildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • nuri kaya (6 yıl önce)
    ey malatyalılar battalgazi develt hastanesı hala temeli atılmadı.malatya uyutuluyor.battalgazıde hastane yok acil yok.git özele.yazık günah malatyaya saglıkta malatya sınıfta kaldı.sahipsiz malatya bıde ranedvu 10 gune sıra verıyor resmen rezalet
    0
    0
    Yanıtla
  • engin (6 yıl önce)
    Bİ GİDİN ARTIK DÜŞÜN MALATYANIN YAKASINDAN DAHA NE KADAR ZENGİN OLACAKSINIZ.. 16 YILDIR MEMLEKETE NE YAPTINIZ DAHA BİR ÇEVREYOLU YOK MEMLEKETİN TRAFİK SORUNU ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ...LİYAKAT SAHİBİ YANCI OLMAYAN ŞEHİRCİLİK PLANLAMASINDAN ANLAYAN KİŞİLER GELSİN ARTIK...FAHRİ KAYHAN BULVARI BOSTANBAŞI BULVARI TEK ARABALIK YOL YAPIYOSUNUZ HANGİ AKILLA NÜFUS ARTIYOR ARAÇ ARTIYOR YOL TEK ARABALIK NE KADAR DAR BİR DÜŞÜNCE..YAZIK MALATYAMA MEMLEKETİMİZDE BAŞKA İNSANLAR YOKMUŞ GİBİ HER DÖNEM AYNI ŞAHISLAR ADAY AYNI ŞAHISLAR MİLLETVEKİLİ NE YAPTINIZKİ 16 YIL BUNDAN SONRADA NE YAPACAKSINIZ BIRAKIN ARTIK YETER....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (6 yıl önce)
    O yolun 100 yılda ancak biteceğini sayın eski bakan söyledi. Malayamız bunlar sayesinde bitti. Ancak gerçek malatyanın gerçek sahipleri nerede. Sayın Ağbabanın sesi neden çıkmıyor. Malatya bitiriliyor beyler.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (6 yıl önce)
    Sayın ÇALIK 17-18 yıllık Ak parti döneminde Malatya için yaptığın kalıcı eserlerden birini yazarmısınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (6 yıl önce)
    Olmaz ama yinede söyliyeyim; Malatya daki tüm eskimiş yüzlerin görevlerini eğitimli, dinamik ama zengin olmayan yeni insanlara devretmeleri gerekiyor.Belli ailelerden olmayıp sıradan insanlar olarak kimseye minnet duymayan,arsa/arazi/ihale kovalamayan kişiler olmalı.Sivil toplum kurumlarımızda buna dahil.Yıllardır aynı kişiler aynı makamlar sıktı artık.Esnaf odaları vb. kurumlarda yenilenmeli.İşte o zaman gerçekten yıkılmayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    malatya maalesef sağlık hizmetlerinde sınıfta kalmıştır. iki hastane teke düşürülmüş, battalgazi'ye söz verilen devlet hastanesi 5 yıldır bugün yarın yapılacak denilerek malatya uyutulmuştur. 30 büyük şehre söz verilen şehir hastanesi malatya'ya yapılması gerekirken elazığlı siyasetçiler projeyi kaparak 1 yıl gibi kısa sürede elazığ'a kazandırmışlardır. malatya'daki tüm hastaneleri toplayın, elazığ şehir hastanesi etmez. diyarbakır'da ayrı ayrı çocuk hastanesi var, hatta tek tek dala dönüşmüş durumda. malatya araştırma hastanesi malatya dışından gelenlere hizmet veriyor, malatyalılar sıra bulamıyor. yeni devlet desen ağzına kadar dolu, aylar sonrasına sıra alıyorsun. bu arada malatya'daki suriyeliler hani kamptaydı? parklar, caddeler, sokaklar suriyeli kaynıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (6 yıl önce)
    Sayın Çalık Kuzey çevre yolu yapılıyomu? yapılıyosa 2023 e yetişirmi? Elazığ ikinci çevre yolunu bitirdi bitirecekte.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (6 yıl önce)Tekin isimli kullanıcı yorumuna
    Tekin bey dur hele ordan arazi alsınlar ondan sonra yol geçecek benzinlik yapsınlar lokanta yapsınlar sırası ile
    0
    0
    Yanıtla