SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YİKOB'a 2 Adet Araç Satın Alındı

YİKOB'a 2 Adet Araç Satın Alındı
A- A+ PAYLAŞ

YİKOB (Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı) tarafından Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla satın alınan ve YİKOB’un yatırım faaliyetleri, doğal kaynaklar, maden ruhsat kontrol ve denetleme görevlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen 2 adet arazi aracının anahtarlarını Vali Hulusi Şahin YİKOB yetkililerine teslim etti.

Vali Şahin YİKOB görevlilerinin arazi şartlarında yapacağı görevler esnasında görevlerini bu araçlar sayesinde daha iyi bir şekilde yerine getirebilmelerinin mümkün olacağını söyleyip araç filosunun daha da güçlendirilmesi talimatını vererek alınan araçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız