SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırım, YRP'nin İl Başkanlığından İstifa Ettiğini Açıkladı

Yıldırım, YRP'nin İl Başkanlığından İstifa Ettiğini Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, “’Malatya İl Başkanlığı görevimi tekrar yürütemeyeceğimi ve konuyla ilgili olarak affımı istemiş bulunmaktayım” açıklamasını yaparak, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Genel seçimlerde partisinin milletvekili adayı, yerel seçimlerde ise Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini belirtti.

Bilal Yıldırım’ın açıklaması şöyle:

“BU BİR İSTİFA DEĞİL, GÖREVDEN FERAGATTİR. Malatya Kamuoyuna, Ülkem ve milletim için güzel şeyler yapmanın bir aracı olarak gördüğüm siyasi hayatıma Erbakan Hocamız sayesinde başladım. Siyasi dönemim süresince yine Erbakan Hocamızın ‘’ Ben ne yaptıysam Allah rızası için yaptım’’ düsturuyla hareket etmekten taviz vermedim. Her zaman daha iyiyi hedefleyerek mücadele ettiğim süre boyunca da şahsıma hizmet etme imkânı veren partime ve dava arkadaşlarıma şükranlarımı arz ediyorum… Adil, şeffaf ve tarafsızlık ilkelerini hakkaniyetli bir şekilde göstermeye , sevgi ve saygıya dayalı mütevazı bir ortam sağlamaya; ayrıca hizmet anlayışımızın odak noktasına insan ve insan onurunu yerleştirip Malatya halkımızın tüm kesimlerini kucaklamaya çalışmaktan onur duydum. Umutların tükenmediği, yeni baharların geldiği, toprağa düşen her tohumun bir gün mutlaka yeniden filizlenmesi ümidiyle 6 Şubat depreminin yaralarını sarmak için şahsıma teveccüh gösteren Malatya halkımızı yalnız bırakmayacağıma dair söz veriyorum. Bu vesile ile şu anda Yeniden Refah Partisinin İl Başkanı olarak görevime devam etmekteyim. Ancak Genel Merkezimizden ‘’Malatya İl Başkanlığı görevimi tekrar yürütemeyeceğimi ve konuyla ilgili olarak affımı istemiş bulunmaktayım.’’ Zarafetle, nezaketle, terbiyeyle veda ederek Erbakan Hocamızın izinden gitmenin vermiş olduğu huzurla; üreterek, çalışarak, istihdamı artırarak ve en önemlisi de Allah’ın rızasını gözeterek davamızı savunmaya devam edeceğim… Saygılarımla…”

Yıldırım, 14 Mayıs 2023'teki genel seçimlerde partisinden Malatya Milletvekili Adayı, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde ise Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (1 gün önce)
    Sayın başkan, biz de sizin bayramınızı tebrik ediyoruz. Yeşilyurt a hizmet konusunda azimli ve kararlı olduğunuzu görüyoruz. Temizlik konusu ön planda. Çöp konteynerleri temiz değil, kat kat pislik bağlamış. Eskiden bunun için bir araç tahsis edilmişti. Bu konteynerler yerinde araca alınıp yıkanıyordu. Özellikle kurban bayramı sonrası kurban atıkları da düşünülürse pis koku ve kara sineğe sebep oluyor. Bu konuya öncelik verirseniz memnun oluruz. Bir de kaldırım ve cadde kenarlarındaki toprak ve çamur birikintileri... bunlar araç geçişi sırasında gün boyu toz olup üstümüze yapmakta. Buralar da süpürme makinesi ile alınabilir ya da tazyikli su ile yıkanabilir. Başka bir konu ise genlere yönelik kültür ve spor hizmetleri. Bu konuda gençlerin psikolojilerinden ve isteklerinden anlayan personel ile sizin de teşvikiyle ile gençlere yönelik kültür ve spor etkinlikleri yapamanız. Buna da şiddetle ihtiyacımız var. Bunları yaparken biz Yeşilyurt halkını yanınızda bulacaksınız. HALK İLE İSTİŞAREYİ İHMAL ETMEYELİM. Halk boş konuşmaz onların istekleri aynı zamanda halkın ihtiyaçları konusunda sizlere fikir verir. Bir de kaldırım ihlalleri ve kaldırımlara araç park etme sorunu var. Kaldırmdan yürüyenediğiz için caddenin ortasında gitmek zorunda kalıyoruz. Bu tür ihlalleri de münasip bir dille ikaz ederseniz memnun oluruz. Herşey daha güzel bir YEŞİLYURT için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağlı (3 gün önce)
    Sizde dava adamlığı bu kadar işte. Milletvekilliği olmadı, bld. Başkanlığı olmadı. İşte böyle hadi bana eyvallah dersniz.Aslı varken millet niye taklidine itibar etsin. Tayyip Erdoğan' a destek vermeyip ayrı baş çektiğiniz için tarih sizi affetmeyecek.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Kardeş kendi adına konuş. Adam destek vermek zorunda mı? Size ne kardeşim! Yani adam istifada eder vekil de olur belediye başkanı da... Senin onay vermeni mi bekleyecekti.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Doğru haklısın % 150 enflasyon a ve 10 milyon mülteciye destek vermediği işin tarih affetmeyecek .... Kafanı kuma gömmeye devam et akçadağlı
    %68
    %32
    Yanıtla
  • en büyük desteği o verdi tayyibe.Akp ye kızan insanlar YRP olmasa chp ye verecekti.Muhalifleri bölerek tayyibe büyük destek verdi
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Ahmet (3 gün önce)
    Bir bölen olamadığı için yolda kaldı. İyi ki de böyle oldu...
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Hasan (3 gün önce)
    İstifa edecektin neden aday oldun
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Malatya (3 gün önce)
    Muhalefet partilerinde özellikle de iktidarla aynı tabana hitap eden partilerde siyeset yapmak çok zor sizi anlıyoruz.
    %44
    %56
    Yanıtla