SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldızlar Cimnastik Çeyrek Final Grup Yarışması

Yıldızlar Cimnastik Çeyrek Final Grup Yarışması
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2021-2022 yılı faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi Cimnastik Çeyrek Final Grup Müsabakaları Malatya'da yapılıyor.

Fırat Cimnastik Spor Salonunda yapılan açılış törenine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Battalgazi İlçe Müdürü Kasım Karaduman, sporcular, antrenörler ve sporcu velileri katıldı.

Müsabakalara erkeklerde  Malatya ve Iğdır, kızlarda  Malatya, Elazığ,Tunceli ve Iğdır'dan 17 kız ve 8 erkek sporcu katıldı.

Dereceye girenler 23 Haziran 2022'de Malatya'da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.

Günün ilk günü kızlarda Atlama Masası, Paralel, Denge Yer aletinde yarışmaları yapıldı. Bu yarışmalarda Malatya birinci, Elazığ ikinci, Tunceli üçüncü, Iğdır dördüncü olurken, ferdi yarışmalarda birinci Buğlem Ada Kürüm Malatya, İkinci Aslı Ceren Akçalı Malatya, Üçüncü Lilan Narin Aslan Elazığ, dördüncü Sena Kalkan Elazığ oldu. Dereceye girenlere madalya ve başarı belgesi verildi. Yarışmalar yarın Erkekler finaliyle sona erecek.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız