SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği Yarışmaları Yapıldı

Yıldızlar Yüzme İl Birinciliği Yarışmaları Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da Okul Sporları Yüzme Yıldızlar Kız-Erkek İl Birinciliği Şampiyonası tamamlandı. Sporcu öğrenciler kulaçları bölge şampiyonasına katılmak için attılar.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğünün 2022 yılı faaliyet programında yer alan, Okul Sporları Yüzme Yıldızlar Kız - Erkek İl Birinciliği yarışmaları tamamlandı.

Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan şampiyona sonunda kızlarda, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu birinci, Bahçeşehir Koleji ikinci ve Vali Galip Demirel Ortaokulu üçüncü oldu.

Erkeklerde ise Vali Galip Demirel Ortaokulu birinci, Bahçeşehir Koleji ikinci ve İbrahim Yücel Okulları üçüncü oldu.

Yarışmalarda, dereceye giren sporcular ile takımlara, madalya ve kupalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, diğer yetkili ve ilgililer akdim etti.

Birinci olan takımlar, bölge şampiyonasında Malatya’yı temsil edecekler.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız