SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Yıldıztepe Verici İstasyonlarından Arındırılacak

Yıldıztepe Verici İstasyonlarından Arındırılacak
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yıldıztepe’de radyo ve karasal yayın verici istasyonlarının olduğu alanda incelemelerde bulundu. Yıldıztepe’nin büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Başkan Taşkın, “Bu güzelliklerin hemşehrilerimize sunulması için çalışacağız” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, şehrin doğu girişinde bulunan Yıldıztepe’de radyo ve karasal yayın verici istasyonlarının olduğu alanda incelemelerde bulundu. Alanın 360 derece hakim bir görüş açısına sahip olduğunu belirten Başkan Taşkın, “Battalgazi’mizin güzelliğini ve doğal kaynaklarını koruma ve geliştirme sorumluluğumuzu önemsiyoruz. Bu güzelliklerin hemşehrilerimize sunulması için çalışacağız” dedi.

Yıldıztepe’nin Battalgazi’nin ve Malatya’nın en gözde yerlerinden biri olduğunu ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Yıldıztepe’mizin kangrene dönüşmüş bir sorunu var. Büyük bir görüntü kirliliğine sebep olan direkler var. Radyoların, televizyonların verici istasyonları var. Bunlar bir düzen içerisinde değil. Görsel kirliliğin yanında bu bölgede yapılacak park, rekreasyon alanı gibi çalışmaların önünde ciddi bir engel teşkil ediyor. İnşallah, önümüzdeki dönem içerisinde valiliğimizle bir koordinasyon içerisinde bu istasyonun bir merkezde toplanması için çalışmamız olacak. Yıldıztepe’yi vatandaşlarımıza açacağız. Bu konumdan şehir, Beydağı, Karakaya Barajı, Orduzu Göleti ve Kubbe Dağı görülebiliyor. Bu bölgede Battalgazi Belediyesi olarak bir rekreasyon alanı oluşturacağız. Vatandaşlarımıza hem seyir terası keyfi yaşatacağız hem de piknik alanı, gezinti alanlarını Battalgazi’mize kazandıracağız. Mesai arkadaşlarım ile birlikte bölgeyi gezdik; notlarımızı aldık. En kısa sürede bu konuda da proje çalışmalarımıza başlayacağız. Battalgazi’mizi daha da güzelleştirmek için gece gündüz, bütün ekiplerimizle sahada olacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar; bizi takip etmeye devam etsinler” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

40 yorum yapılmış

  • ahmet (1 hafta önce)
    orduzu göletine bakan diye yüzlerce arazi satıyorlar 500 mt sine 3 milyon para istiyorlar bakalım o orduzu göletine bakan arsalarda kimlerin arsası var kimlerin şu anda orada villası var :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (1 hafta önce)
    İstikbal göklerdedir der gibi baskan
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Turan (1 hafta önce)
    Yıldız tepeyide bu başkan kapaklayacak gibi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yazı-Yorum (1 hafta önce)
    O kıyafete çizme uymamış. Ayrıca, aynı ortamda yanındakiler neden çizmesiz. Salgı&Algı=YANILGI
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mlx (1 hafta önce)
    Yap başkan Allah'ına kurban. Rekreasyon alanı yap.sosyal tesis yap.park yap.yeşil alan yap.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Kernekli (1 hafta önce)
    Bostanbaşının, mehmet buyruğun, temellinin, evliyaoğlu sokağın durumu belli değil, daha buralarda yıkılmamış binalar var, biz vatandaş olarak bas bas bağırıyoruz ki biz dağ başında tokinin kümes gibi evinde oturmak istemiyoruz, bizi mütahitlerin insafına bırakmayın emlak konut evlerimizi yerinde yapsın. Gelmiş dalga geçer gibi bu direği görüyonuz mu bunlar münasip değil diyorsunuz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • mert van (1 hafta önce)Kernekli isimli kullanıcı yorumuna
    çok çok doğru ev yok ev sayın başkan
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Oldu başka emriniz... kaç metre kare istersiniz ona göre yapsınlar.. sen 100 istersin diğeri çıkar benim ev de 150 der... sen yapıldıgina dua et.. 1999 depreminde o da yapılmadı..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kernekli (1 hafta önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ben 230 metrekare evimi depreme dayanıklı c35 beton diyen mütahitten 2020de sıfır olarak aldım. Ev ne depreme dayanıklı çıktı ne de betonu c35 çıktı. Şimdi 80 metrekare eve tekrardan niye borçlanıyorum. Buraya ruhsatı bina yapım iznini devlet vermedi mi, ben tokiden ev mev de istemiyorum. Benim gibi binlerce insanın ev sorunu varken seyir terası derdindeler. 17 milyar borcun üstüne bi 17 daha eklesinler seyretsinler perişan Malatya’yı şimdi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Karnı tok olmak çok başka
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sayın kernekli düşünen akla saygı duymak Allah'ın emridir.tabi senin gibi faydalı düşünen akla. Ama şunu da bilin emlak konutun da amacı kaliteli bir yaşam alanı yapmak değil.bir müteahhitin aynı ölçekte yaptığı bir daireyi emin olun en az 1 milyon bedelden fazla bir maliyetle rakamlar ihaleler havada uçuşuyor.tehlike müteahhitlikle alakalı değil. Rezerv alan aslında alt yapısı hazır olan yerlere depremler sonrası yok olan riskli yapılar bahane edilerek, isteyen elbet saygı duyulur,riskli yapılar can güvenliğini tehlikeye atacağından devlet mülkiyete kentsel dönüşüm uygulamasıyla mülkiyet dokunur kanununu devreye sokarak zorla rezerv alan da yeri olanların malına,sözde yerinde evlerinizi yapacağız yalanına başvurup kura yoluyla dairesinin yeri konumu belli olanları sağa sola savurma uygulamasıdır.tabi bu ifadelerin yanlış bulana katılmayana elbet saygılıyım.rezerv alana dahil olmak istemesine saygı duyarım.ancak en büyük gerekçelerden biri de,kırsalda alt yapısı olmayan yerlerin alt yapı sorunu olduğundan ve oldukça maliyetli olduğunda,yapılacak evlerin maliyeti dolayısıyla yolsuzluğu azaltan engel bir durum olduğundan rezerv alan dayatmasıyla şehir merkezine yakın,daha ziyadesiyle binaların az olduğu yerleri seçerek,çünkü rezerv alanda taşınmaz sayısı az olması çok elzem alan bakir olmalı, oldukça çok sayıda konut yapma derdindeler.hal bu ki alt yapı sorunu olmayan ya da az olan yerlerin alt yapı maliyeti de olmadığı halde,kanunun mevzuatında da belirtildiği üzere, yapılacak konutlar bölge insanına ve iklimine uygun yaşanabilir alanlar inşa edilir denmektedir.yapılan ve yapılacaklar ortada.tamamen devletin milletin malını heba edip yaşam kalitesi vasat daireler yaparak bir kere yapılacak konutları ve devasa bütçeleri zayi edecekler.işler yolunda gitmiyor.kaldı ki çok zor olmasa gerek.yaşanabilir alan yapmak, yapılanlar hizmet için yapılıyor olsaydı zor olur muydu.bir hakikat var müteahhitin yaptığı ferdi işine göre bir toki evi büyüklüğünde daireyi 1.5 milyona yaparken toki evlerinin ve rezerv alan da yapılacak evlerin ve yapılan köy evlerinin rezil fiyatları ortada.kimse kimseyi kandıramaz.ancak adalet sistemi keyfe göre işleyen bizim gibi toplumlarda bu rezilliklerin hesabı da sorunlmaz.rezerv alan bir dayatma projesi olursa yanlış olur.ama isteyene saygısızlık olmaz.günün sonunda amacın rezerv alanla insanlara ev yapmak olmadığı ortaya çıkacak.sözde,ülkemizin en büyük lokomotif iş sahası inşaat olan bir ülkede o da en rezil şekil de yapılmaya dev
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kernekli (1 hafta önce)Asım isimli kullanıcı yorumuna
    Asım bey çok haklısınız ancak benim zoruma gidiyor artık. Evimiz ağır hasar aldı yıktılar, zor günlerde Bostanbaşı muhtarlığından Yeşilyurt kaymakamlığından çadıra müraacat ettik uygun görmediler herhalde. Bugün gedik mahallesinde sağlam evlerin yanında kömürlük olarak kullanılıyor, suriyeliler afad çadırında çevre yolunda berberlik yaptı, kaysısı olanlar o çadırları dışarıdan gelen işçilere verdi. En ihtiyacımız olan zamanda bize bir çadır vermediler. Çektiğim rezilliği bir ben bilirim, mütahiti mahkemeye verdik 8 sene sürer diyorlar. Hakim bile bizimle dalga geçti beşik gibi sallandığını mı anlatacaksın dedi. Burada bile bunları söylüyoruz oldu başka bir emriniz diyorlar. İnsanların bir ömürlük emeklerini çaldılar. Zoruma gidiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vatandaş (1 hafta önce)
    Bence çok isabetli bir karar olmuş hem sağlık açısından hem görüntü kirliliği hem de o bölgenin malatya halkına kazandırılması açısında çok doğru bir karar inşallah en kısa sürede tamamlanır
    %48
    %52
    Yanıtla
  • kazım (1 hafta önce)
    sosyal medya belediyeciliği ile yönetecekler 5 sene. aynen bir önceki büyükşehir belediye başkanı selahattin gürkan gibi. o parmak gösterildi ya... helal olsun. şehirde her şey yolunda kimsenin bir derdi kalmamış.. çizmeler giyildi ya... helal olsun. reel vidolar çekiliyorya. helal olsun.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mlx (1 hafta önce)
    Gene başladılar rekreasyon alanı yapmaya. osman güder de yapmıştı sahil park. Mangala gittik ortada 1 tane el yıkamak için çeşme yok. Sosyal tesis yapın. Ama uygun fiyatlı.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Kerim (1 hafta önce)
    Bayram taşkın hiç bir akrabasını boşta bırakmadı sağolsun. Özellikle hanım tarafının.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Zeki (1 hafta önce)
    Yav arkadaş yeni bir iş yeni bi proje gibi niye anlatılıyor ki Osman güderim projesi bu, proje çalışması bile yaptı, bayram taşkın ne ekibi değişti, ne söylemleri değişti aynı projeleri de dile getiriyor, Osman güder devam etse daha iyi değilmiydi
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mahmut (1 hafta önce)
    Çizmeler yakışmış.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Tarık (1 hafta önce)
    Sn Başkan öncelikle imarı yerinde dönüşümü yolları mahalle arasındaki ticareti canlandıracak hamleler yapın.TOKİ nin yaptığı yerleri eski dönem gibi sahiplenmeyin. Konut üretin. Arsa üretin. 16 ile geçişi olan bir merkezin hali hal mi ? Yıldıztepe mi gözüne kötü göründü? Sanayiyi kurun bir an önce ham maddeye ulaşımı kolaylaştırın. Zor değil bunlar. Seçim öncesi ahbap çavuş ilişkisine karşıyık diyordun senin ekibin arkadaşlarını bir yere atamakla meşgul. İşe girenleri işten çıkarmakla.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (1 hafta önce)
    Radyosyon yayan bu vericilerden bölgede oturan bir mahalle sakini olarak gerçekten rahatsız oluyoruz,İnşallah ucube gibi görünen bu manzara ortadan kalkar ve şehrin vizyonu olabilecek sosyal donatılar ile güzel bir alan olur.Osman GÜDER ebnasip olmadı ancak İnşallah sizin dönemde de sözde kalmaz
    %46
    %54
    Yanıtla
  • yapılsın sizde oranın sakinleri olarak 2 liralık malı 5 liraya 10 liraya satın... güzel iş.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (1 hafta önce)kazım isimli kullanıcı yorumuna
    Bu mu seni rahatsız etti şimdi o direkler,radyasyon değil 2 liralık mal 10 lira olunca diye bumu aklına geldi güzel kardeşim işte tüm sorun bu HASUT luk bitmiyor Ama adama derler ZORUNA MI gitti diye....
    %29
    %71
    Yanıtla
  • bir evim var arabam var niye hasetlik yapayım. Allah bin bereket versin malınıza. iki o direkler saklanınca gizlenince radyasyon yaymaya devam edecek. sen sadece kandırılacaksın. demek ki senin derdin sağlık değilmiş. üç, memleketin bu kadar problemi varken para yokken niye oraya yatırım yapılsın. ilk önceliğimiz bu mu? demekki senin gerçekten memleket ile alakalı bir derdin yokmuş. sadece senin mahallende o görüntü kirliliği oradan kalksın yeterli. garibanın evi mi yapılmış. esnaf dükkanına mı geçmiş. hiç umurunda değil. neymiş efendim... eyvallah bu lafımı unutma, orası yapıldıktan sonra siz evlerinizi 4-5 katına satmazssanız benim adım da TATAR RAMAZAN değil. vesselam
    %75
    %25
    Yanıtla
  • elk.arz (1 hafta önce)
    her şeyimiz tamam deprem yaraları sarılırdı şehir düzenlemesi yapıldı sıra yıldız tepeye geldi bu başkan da hızlı çıktı .. kalan son yerleri kapıyorlar
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (1 hafta önce)
    Evet ilk açılış geldi, parmağıyla geleceği gösteren ilk başkan kim olacak diyorduk. Neyse; 1- vatandaş ziyaretleri gece gündüz demeden devam etmeli 2- yol asfalt kaldırım tadilat tamirat ve sokak temizliği gece gündüz devam 3- personelden bilgi alın, onlar konuya en hakim olan kişiler yıllardır kurumun içindeler ve neyin kimin ne olduğunu en iyi onlar bilir. 4- konteyner kentlerdeki vatandaşlarla bibrebir görüşün. Algıları pozitife çevirmek ruzgari arkanıza aldırır. 5- makamdan fotoğraf paylaşmayı bırakın. Partinizin mottosu “kimsesizin kimsesi olmak” Chester koltuklarda beylik fotoğraflar paylaşmak değil. 6- Yerel medya ile değil sosyal medyadan direkt bağlantı kurun sokaktaki vatandaş size derdini açamaz ama sosyal medyada delilleriyle isteğini dile getirir aynı zamanda arşiv niteliği taşır. Teşekküre gerek yok.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Polat (1 hafta önce)
    Her yer virane halde iken böylesine muhteşem bir proje nasıl aklınıza geldi. Dahiyane bir zeka hayran kalmamak elde değil
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Babacan (1 hafta önce)
    Milletin bütün sorunu çözüldü bitti rezerv alanları inşaatlar evler bitti herkes yerine geçti.. eeee şimdi sırada yildiztepe den malatya yi izlememiz kaldı...emeğinize sağlık
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Asım (1 hafta önce)
    Ne müsterih olalım.kafanıza göre zorla istemeyerek insanların arsasını mülkünü,olmayan riskli yapıları bahane ederek rezerv alan ilan edip zorbaca konut rezerv alanına dahil ederek zorbalığı yapanlar birde müsterih olsunlar diyenler tam bir vefasızlık ve insafsızkık örneğini sergileyenler,sizler akp nin 22 yıla aşkın sürede şehirlerin katledilmesine sebebiyet verenlerin anlayışında yönetici olmaya çalışan rantların merkezi,parti farketmeksizin şehirleri katledenler,sizlere karşı güven içinde olmak ahmaklığın ta kendisidir.yatacak yeri olmayanlar mahşer günü hepimiz hesaba elbet çekileceğiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 hafta önce)
    el kol işareti yapmayı bırakın artık..
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Atana babana rahmet ne güzel demişsin usandık artık bu elleriyle biseyleri işaret ettikleri pozlardan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer (1 hafta önce)
    Her iş bitti de vericilere mi sıra geldi Sn. Başkan? Öncelikle yerinde dönüşüm esaslarını netleştirin. Örneğin Mehmet Buyruk Caddesine kaç kat bina yapımına izin vereceksiniz? Belirleyin de müteahhitlerle ona göre görüşelim.Binlerce Malatyalı başka şehirlerde ya kirada ya da akrabalarına sığınmış durumda.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Memet (1 hafta önce)
    Neden bu. Öyle arsa peşinde bunlar,, Osman güder villa yaptı, yimpaş karşısında savcılar nerede..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Memet (1 hafta önce)
    Yine rant peşinde direk zamanımı!! boş arsayı gördü kaptı hemen.. rantçılar sizii...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ömür (1 hafta önce)
    Aslında orası tarihi bir yer iyice araştırılıp karar vermek lazım yoksa inşaat sırasında birileri zarar birileri kar elde edebilir eskiden beri şehir efsanesi değilse bir şeyler olduğu söylenip duruyor aslan tepeyede yakın o bölgede baya bilinmeyen tarih mevcut kültür Müdürlüğü'ne iyi bir iş düşer
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Cengiz (1 hafta önce)
    Harika bir yer ve manzaraya sahip, halihazırda sanırım projesi de var.Çok yerinde olur.Şimdiden teşekkürler.
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Paşa44 (1 hafta önce)
    Yani şimdi şehrin en önemli sorunu bu mudur? Direkleri kaldırmak!!! Adıyaman 4 aydır yerinde dönüşüme başlamış, bizim belediyeler, milleti süründürmeye devam ediyor. Millet, il dışında perişan vaziyette yerinde dönüşümü bekliyor. Neyi bekliyorsunuz hala? Milletin bedduasını almayın, hadisi şerif gereği kolaylaştırın, güçleştirmeyin, müjdeleyinin, nefret ettirmeyin, kul hakkına girmeyin. Bir de samimi olmayan şu suni pozlardan vazgeçin.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Abdulcabbar (1 hafta önce)
    Yeşilyurt BB'nin yaptığı gibi siz de Emeksiz alt geçidini kapatın.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hacı Osman (1 hafta önce)
    Sayın Başkan Yıldıztepe de Müteahhitin birisi villa yapacağım diye dağı oyudu. Sonra yapmaktan vazgeçti oyduğu yerdeki kayalar depremden dolayı yerinden oynaı ve her an o bölge bulunan evlerin üzerine yuvarlanabilir. Lütfen buna izin vermeyin müteahhit denilen o zat da öyle elini kolunu sallaya sallaya gezmesin insanların can güvenliği tehlikede....
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 hafta önce)
    Bunlar da giden başkan gibi işaret parmağıyla bir yerler göstermeye başlamışlar. Aynı yolun yoldaşı hepsi, vizyon yok, gelişim yok… 40 gün oldu bir çivi bile çakılmadı!
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Ahmet (1 hafta önce)
    Bırak boş işleri başkan. Nereye taşıyacaksın ? Bir sürü verici var orada. O tepenin eteklerini imara açmanız hata. Bu işlere Bilgi İşlem Teknolojileri Kurumu bakar. Sorun var ise orayla görüşülür. Kurumda gerekli yerleri tesbit edip ölçümleri yapar, Kurumlardan ve şirketlerden önce oralara kurulum yapılıp aktif hale geçer sonra boşaltılır. O da ilgili yerler müsade ederse. "Ordular ilk hedefiniz Akdenizdir, ileri" pozlarıyla olmaz. Allah Battalgazinin yardımcısı olsun.
    %75
    %25
    Yanıtla