SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldıztepe'deki 767 Konutun İhalesi Yaklaşık 2,2 Milyar Teklif Veren Firmaya

Yıldıztepe'deki 767 Konutun İhalesi Yaklaşık 2,2 Milyar Teklif Veren Firmaya
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Battalgazi Yıldıztepe Mahallesi’nde 767 konut ve 23 dükkan inşaatı ile ilgili ihalelerin tamamlandığını duyurdu. Başkan Er, vatandaşlara sağlam ve güvenli bir Malatya sözü verdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Battalgazi Yıldıztepe Mahallesi’nde 767 konut ve 23 dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işlerinin ihalelerinin gerçekleştirildiğini duyurdu. Başkan Er, bu gelişmenin Malatya’nın yeniden inşası için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Başkan Sami Er, yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerim, konut ve işyeri ihalelerinin çok hızlandığını büyük bir mutlulukla paylaşmak istiyorum. Bugün de Battalgazi Yıldıztepe Mahallemizde, 27. Bölge’de 767 konut ve 23 dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihaleleri gerçekleştirildi. Hak sahipleri hiç endişe etmesin! Herkesi evine, işyerine kavuşturacağız. Şehrimizin gelişimi adına atılan bu adımın hayırlı olmasını diliyorum. Sağlam, güvenli ve huzur içerisinde bir Malatya’mız olacak inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Bu arada, ihaleyi 2 milyar 174  milyon TL teklif ile kazanan yüklenicinin BAYINDIRLAR YAPI A.Ş. + MFK MÜHENDİSLİK İNŞAAT A.Ş. oluşumu kazandığı,   MFK Mühendislik firmasının Elazığ merkezli olduğu öğrenildi.

malatyahaber.com

GÖRSEL: Proje maket görüntüsü

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Bülent (3 hafta önce)
    Herkes üstüne alınmasın bazı Hırsız mütahitler yapı denetimciler belediyeler demirden betondan malzemeden çaldı yeni evler yıkıldı vatandaş perişan oldu hangisi ceza aldı hiçbiri. Hesabınız mahşere kaldı bittiniz öldükten sonra göreceksiniz!!
    %78
    %22
    Yanıtla
  • mAlalatyalı candan dost (3 hafta önce)
    ben bir hak sahibiyim sami er hak sahipleri endişelenmesin demiş siz bu milletin aklı ile alay etmeye devam edin 2. senee girecegiz konteynırda 1 sene durabildim 1 senede neler çektim bir ben bir ailem bir allah bilri konteynır kenttekiler perişan tabiki rezillik sevende var mutlu olanda var bizim malatamız rezilik sever sami baskanın yüzü gülsün kimse sana kızmaz
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Zafer (3 hafta önce)
    Niye Malatya firmaları değilde Elazığ firmaları ihaleleri kazanıyor diyenler. En uygun fiyatı Elazığ firmaları veriyor da ondan. Hem ne farkeder. Elazığlılar da bizim kardeşimiz. Hem de en yakın komşumuz. Depremde imdadımıza en önce Elazığ yetişti. Ekmeğin altından daha değerli olduğu bir zamanda ekmek getirdi.Elazığlı değilim, Malatyanın yerlisiyim.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hacı (3 hafta önce)
    Adı üstünde Yıldıztepe böyle düzlük mü? Maşallah her eve birde araba vermişler!
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 hafta önce)
    Yıldıztepe mah rezerv alanı değil insanların malına çökme denir adamın 300 500 mt yerine 85 mt ev verecek onuda 2.800 sayacak adamın arsası gitti evi gitti bir de borçlandı böyle bir rant dünyanın hiç bir yerinde göremezsiniz
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Selim (3 hafta önce)
    Başkanım elinize yüreğinize sağlık. Malatya’nın yeniden ayağa kalkması İçin uğraşıyorsunuz. Ancak MFK firmasının yapacağı işler, bu güzel projelerinizi berbat edecek!!. Sebebini şöyle açıklayayım. Biz Yeşilköy Evleri-1 sitesinde oturuyorduk. 80 daireli bu site ağır hasar aldı ve yıkıldı. 2 yaşındaki bu binayı kim yaptı tahmin edin!! ? Tabiki MFK.! Yapılan analizlerde Beton değerleri C13-C20 arasında çıktı. Hırsızlığı düşünebiliyor musunuz ?? Sayın başkanım Sizden rica ediyorum! projeyi ihaleyle verirken müteahhitlerin deprem karnesine de bakın. Aksi takdirde ne de olsa hırsızlığın bir yaptırımı yok diyen hırsızları mükafatlandırmış olursunuz.....
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hakim (3 hafta önce)
    Parayı veren düdüğü çalar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adem (3 hafta önce)
    Sayın başkan hesap günü ama Yüce Allah'ın vadettiği hesap günü, size söz hakkı verilmesi mümkün olmayan bir yolda emir eri gibi dayatılan rezerv alan projelerine karşı hakkı hukuku savunacağınıza talan edilen ülke kaynakları yetmezmiş gibi birde mülk gaspına yeltenen zalimane işlere yeltenenlerin saha sorumlusu olarak hak divanda şekvacı olacağım.yeri rezerv alanla talan edilen insanlardan biri olarak deprem bölgesini talan bölgesine çeviren zalimlere Yüce Allah'ın azabı tez zamanda İnşallah ulaşır.vasat, bölge iklimine ve insanına uymayan 85 m2 bir evi başkanın müjde diyerek,aslında ne denli rant döndüğünü geçiştirmek için,bir amigo gibi haberi coşturuyor.bu ihaleye göre bir dairenin ihale bedeli 2 milyon 800 bini geçmekte.nasıl bir rant dönüyor.rezerv alandan haramilerin maksadı ve muradı nasılda ifşa oluyor.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Boşa mı geldi (3 hafta önce)Adem isimli kullanıcı yorumuna
    Eee boşuna mı Malatya’ya gönderildi!
    %67
    %33
    Yanıtla