SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3,8'lik Deprem Pütürge'de.. Yine Sallandık!

3,8'lik Deprem Pütürge'de.. Yine Sallandık!
A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi saat 17.02'de meydana gelen 5,2'lik Pütürge Tekederesi merkezli depremin ve artçılarının ardından, Malatya il merkezinde yine şiddetle hissedilen bir deprem oldu. Saat 18.49'daki deprem korkuttu. 

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin merkez üssünü Pütürge- Başmezra, büyüklüğünü de 3,8 olarak açıkladı. AFAD da aynı büyüklüğü verdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Temiz (2 yıl önce)
    Bunlar öncü depremler... Aynısı Elazığ sivricede olmuştu. Asıl büyük deprem gelecek, ama ne zaman gelir bunu Allahtan başka kimse bilemez. Deprem hırsız gibidir, ansızın gelir ve kısa sürede işini bitirir... Hırsıza karşı nasıl kapımızı penceremizi sıkı tutuyorsak, deprem içinde binamızın güvenli olup olmadığını test ettirmemiz lazım... Ama biz insanoğlu hep ölmeyeceğimize, engelli kalmayacağımıza inanırız.. Yani gaflet tarafımız hep ağır basar... Cenab ı Hak masum ihtiyarlarımız ve çocukların yüzü suyu hurmetine bizi bu musibetten kurtarsın...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adiyamanli Muhammed (2 yıl önce)
    1905 Putürge Celikhan Segmentinde Kirilmayan 30 km uzunlugunda Bir Fay Var O Fayda Bu depremler Meydana Geliyor, Sirada Artik Adim Adim Celikhan Erkenek(Gölbası) Bolgesine yaklasti, Yerel.yonetimler acilen Onlemini Arttirmali
    %100
    %0
    Yanıtla