SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yine Silahlar Patladı

0
Güncellendi - 2019-03-11 02:09:01
Yine Silahlar Patladı
A- A+ PAYLAŞ

Silahlı taciz ve saldırı olayları, Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan akşam ve gece de devam etti.

Akşam saat 20.00 sıralarında Malatya Lisesi yanında, ellerinde pompalı tüfek bulunan iki şahıs, havaya ateş açtıktan sonra sokak arasında kaçarak izlerini kaybettirdi.

Bu olaydan yarım saat sonra da Koyunoğlu Mahallesi'nde bir saldırı olayı gerçekleşti. Saat 00.30 sıralarında da yine aynı mahallede, akşamki olayla bağlantılı olduğu öne sürülen, silahlı saldırı olayı olduğu bildirildi. Bu saldırıda bir otomobilin isabet aldığı öğrenildi.

Olaylarla ilgili araştırma ve soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mlx (5 yıl önce)
    memleket vahşi batı gibi oldu.silahsız günümüz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    başlığı şöyle atın: malatya'da sıradan bir gün. ya da haber yapmayın artık. vukuat çıkmadığı günü haber yaparsanız daha ilgi çekici olur zannımca.
    0
    0
    Yanıtla
  • izmirariston (5 yıl önce)
    Eskiden cezmi kartayda olurdu yorum yapılacak çok kelime var doğrusu güzelim şehirde bunları okumak ve akıl hocalığı yapmak hoş değil yazık çok yazık .
    0
    0
    Yanıtla