SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, 13 Maç Eksiğine Rağmen Ligin En Hırçın Takımlardan!

YMS, 13 Maç Eksiğine Rağmen Ligin En Hırçın Takımlardan!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'de normal sezon tamamlanırken, 3. sırada yer alarak play-off finaline kalan Pendikspor, hiç kırmızı kart görmedi ve en centilmen ekip olarak ön plana çıktı. Deprem dolayısıyla ligin 23. haftasının ardından ligden çekilen Yeni Malatyaspor, 7 kırmızı kartla 36 haftalık lig maratonunun en hırçın 3 takımından biri oldu.

2022-2023 sezonunda hakemler bin 334 sarı ve 80 kırmızı kart gösterdi. Ligde hafta başına 2,1 kırmızı ile 35,1 sarı kart ortalamaları oluştu.

Hakemler; Sakaryaspor-Altaş Denizlispor maçında 11, Göztepe-Çaykur Rizespor, Yılport Samsunspor-Çaykur Rizespor, Yılport Samsunspor-Manisa FK, Çaykur Rizespor-Altınordu ve Bodrumspor-Pendikspor karşılaşmasında onar kez sarı kartlarına başvurdu.

Sakaryaspor-Yılport Samsunspor maçında üç kırmızı kartın gösterildiği ligde 13 müsabakada hakemler ikişer kez kırmızı kartını çıkardı.

Sarı kartlar

Sakaryaspor, 84 kezle en fazla sarı kart gören ekip oldu. Bu takımı 83 kartla Beyçimento Bandırmaspor ve 82 kartla Çaykur Rizespor izledi.

Ligden çekilen Adanaspor ve Yeni Malatyaspor dışında ligin en az sarı kart gören ekibi ise hakemlerin 64 kez uyarı verdiği Altaş Denizlispor oldu.

Beyçimento Bandırmaspor'dan Remi Mulumba 11 kezle en fazla sarı kartla uyarılan isim olarak dikkati çekti.

Kırmızı kartlar

Toplam 80 kırmızı kartın gösterildiği Spor Toto 1. Lig'de Pendiksporlu futbolcular takımlarını hiç eksik bırakmadı.

Ligden çekilen Yeni Malatyaspor'un yanı sıra Sakaryaspor ve Tuzlasporlu futbolcular yedişer kez kırmızı kartla cezalandırıldı.

Yeni Malatyaspor'dan Rahman Buğra Çağıran ile Burak Kavlak, Altınordu'dan Kürşad Sürmeli, Sakaryaspor'dan Isaac Donkor, Bodrumspor'dan Erkan Değişmez, Beyçimento Bandırmaspor'dan Georgios Koutroumpis, Dyorex Boluspor'dan Naby Oulare ve Ankara Keçiörengücü'nden Muharrem Cinan ikişer kez kırmızı kart gördü.

Takımlara göre kartlar

1. Lig'de 2022-2023 sezonu kart raporu şöyle:

TakımlarSarıKırmızı
Adanaspor511
Altaş Denizlispor645
Altay753
Altınordu693
Ankara Keçiörengücü716
Beyçimento Bandırmaspor836
Dyorex Boluspor684
Erzurumspor FK725
Çaykur Rizespor822
Gençlerbirliği695
Göztepe753
Eyüpspor693
Manisa FK665
Pendikspor770
Sakaryaspor847
Bodrumspor684
Tuzlaspor667
Yeni Malatyaspor527
Yılport Samsunspor734

Not: Ligden çekilen Adanaspor ve Yeni Malatyaspor'un ilk 23 haftadaki gördüğü kartlar tabloda yer almıştır

İzmir, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (11 ay önce)
    bunun nedeni adaletsizce maçlarımızı yöneten oyuncuları çileden çıkaran verilmeyen verilen penaltılar haksız kartları gösteren hakemlerin yüzündendir her maçta bizi sinsi sinsi Dilim dilim doğradılar başı cinayet çıkar denen hahkem çekti hala Ulusoyun emrinde çalışan hakemler var kafaları pislik dolu hakemler Tabiki en büyük handikapımız takımın kuruş borcu yokken gırtlağa kadar borca sokup kaçan başkandır hesap sormayanlarda okadar suçludur
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (11 ay önce)
    Aylar sonra gelen bir Malatyaspor haberi, o da olumsuz. Seneye bizi gerçekten çok zor günler bekliyor, bizimle düşen Rizespor şehirle tekrar bir bütün olarak, mücadele ederek süperlige çıktı, biz de ise tam tersi, yani bütünlük yok.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Rizenin başkanları ve yönetimleri yeri geldiğinde cebinden harcar, harcadığı paranın hesabını verir, gerektiğinde çaykur destek verir. Bizimki gibi 500 trilyon borç yapıp istanbuldan getirdiği 50,60 deleğenin el kaldırması ile aklandım deyip gidemez, gitse bile kanuni yollardan hesap sorulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (11 ay önce)
    Takımlar düşerler borç batağında değillerse tekrar daha güçlü dönerler Sivas, Rize, samsun, adana demir spor vb, ama sen düşerken 500 trilyon borç bırakır bu borcun hesabıda sorulazsa bir yıl gecikmelide olsa Malatya amatör liğine hızla düşersin.
    %67
    %33
    Yanıtla