SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Pazar Günü Bodrumspor'la Karşılaşıyor

YMS, Pazar Günü Bodrumspor'la Karşılaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Ligde mücadele eden Yeni Malatyaspor, 2. yarının ilk maçını Pazar günü kendi sahasında Bodrumspor ile oynuyor.

Devre arasında Hasan Özer'le yollarını ayıran ve teknik direktörlüğe tecrübeli futbol adamı Yılmaz Vural'ın getirildiğ Yeni Malatyaspor, 2- 12 Ocak arasında Antalya'da gerçekleştirdiği hazırlık çalışmalarının ardından Malatya'ya dönmüştü. Yeni Malatyaspor, bu maç için Cumartesi günü Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahada Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde son antrenmanı yaptı.

 Ligin ilk yarısında Bodrum'da 3-1 mağlup olan Yeni Malatyaspor, Pazar günü Malatya'da oynanacak karşılaşmada 3 puanı hedefliyor.

15 Ocak Pazar günü Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak olan maç TRT SPOR TV'den naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı Alper Akarsu, Ouz Kağan Çalışır, Hasan Hüseyin Tetik ve 4. hakem Selim Özen'den oluşan hakem kadrosu yönetecek.

4'ÜNCÜ RANDEVU..
Yeni Malatyaspor, bugüne kadar Bodrumspor'la 2'si kupa, 1'i de lig maçı olmak üzere 3 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 2'sin Yeni Malatya, 1'ini Bodrumspor galip bitirdi.

İki takım arasında geçmişte oynanan maçlar ve skorları şöyle:

16.01.2019 -   Ziraat Türkiye Kupası                                                                                                                                                                                                
Yeni Malatyaspor: 3 – Bodrumspor: 2 
Gol: Dk.80 ve 88  Danijel Aleksic, Dk.83 Mıchael Pereıra  (Yeni Malatyaspor) Dk.7 Ozan Sol Dk.45 Hüseyin Kala (Bodrumspor)

23.01.2019 – Ziraat Türkiye Kupası                                                                                                                                    
Bodrumspor: 1  – Yeni Malatyaspor:  2 
Gol: Dk. 79 Barış Alıcı, Dk.87 Ömer Hasan Şişmanoğlu (Yeni Malatyaspor) Dk.61 Göksu Türkdoğan (Bodrumspor)

14.08.2022 – Spor Toto 1.Lig
Bodrumspor: 3  – Yeni Malatyaspor:  1
Gol: Dk.20 ve 34 Samet Yalçın Dk.25 Süleyman Özdamar (Bodrumspor) Dk.75 Cengizhan Akgün (Yeni Malatyaspor) 

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • burak inan (1 yıl önce)
    malatyaya ne zaman gitsem orada kalan arkadaşlarımın bir çoğu yoksulluk içerisinde. bunu net görüyorum. 100 tl ye muhtaç durumda olanlar var, vali konağında oturuyorum bu arada. 500 milyon TL güncel kurla 26.600.000 dolar eder. bunun yeni istihdamlar için kullanıldığını düşünsenize. Hayvancılık için kullanın, tarım için kullanın, hibe verin büyük yatırımcı getirin, gidin maden tesislerini harekete geçirin onun için kullanın. birşey için kullanın ama artık betona dağa taşa para gömmeyin. yazık günah birde bu duruma hala destek verenler çıkmış yorumlarda....
    0
    0
    Yanıtla