SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, 3 Futbolcuya Lisans İçin TFF'ye Başvurdu

YMS, 3 Futbolcuya Lisans İçin TFF'ye Başvurdu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Haqi Osman, Eric Ndizeye (fotoğraftaki) ve Philip Awuku’nun  lisanslarının çıkması için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulundu.

Haqi Osman, Eric Ndizeye ve Philip Awuku’nun lisanslarının çıkarılması için FİFA’dan gelecek kararı bekleyen Yeni Malatyaspor, bu oyuncuların lisanslarının çıkması için girişimlerini sürdürüyor. Sarı siyahlı yönetim, üç oyuncunun lisansının çıkması için avukatlar aracılığıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na da başvuruda bulundu.  

Yönetim, oyuncuların kulüple anlaşma yaptıkları, herhangi bir sorun olmadığı yönündeki ifadelerini içeren bir dosyayı sunarak, lisans sorununu çözüme kavuşturmayı planlıyor.

Kulüp basın sözcüsü Ramazan Yeşilova, süreçle ilgili “Oyuncuların fesihlerini geri çekmeleri için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüştüğümüzde üzerinden biraz zaman geçtiği için dosyaların FİFA’ya gönderildiği bildirildi. Bu kez devreye avukatları koyduk ve FİFA ile bir görüşme sağladık. Yapılan görüşmede; oyuncularla anlaştığımızı, yeni sözleşme imzaladığımızı ve geçmişte yaşanan sıkıntıları giderdiğimizi ifade ettik” açıklamasını yaptı.

Haqi Osman, Eric Ndizeye ve Philip Awuku’nun gerek FİFA gerekse de Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) Yeni Malatyaspor Kulübü ile anlaşma sağladıklarını, geçmişteki alacaklarını aldıkları ve herhangi bir sorun olmadığını belirten ifadelerinin de yer aldığı belgenin de sunulduğu öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • gülağacı (2 yıl önce)
    Altay da bizim durumumuzdaydı futbolcusu marco paşa 3 ay sonra geldi sözleşme yeniledi,bizim antremanımıza katılan geçen yıl oynayan futbolcumuza lisans çıkaramadık, niye ÇOK EKŞİ federasyon başkanı bizi ekiyormu yoksa bizmi yapamıyoruz ........................nedir
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci (2 yıl önce)
    Yeri ve zamanı gelince bunun hesabı bana göre sorulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)
    Bir önceki yönetim kafaya koymuş bir lira para ödememiş ki adamlar bırakıp gittiler.Simdi eski yönetimin başkanına ve onu sosyal medyada parlatan eni boyu bir insanlara soruyorum Malatyaspor size nasıl bir acı vermiski siz intikam alır misali takımı parçalara ayırıp Korkaklar gibi Kaçıp gittiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yucel (2 yıl önce)
    bir takım nasıl da bu kadar kötü duruma düşürülür. Hiç mi bu duruma itiraz eden sorgulayan veya da eski yönetimden hesap soran şehrin ileri gelenleri yok, malatyaspor bu şehrin ortak degerleridir. taraftar olarak bızler de ancak yorumlara korkarak bır iki cümle yazıyoruz ama yınede korkarak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kaplan44 (2 yıl önce)
    klübü bu duruma sokan adil gevrek ve adil gevreğe sesini cıkarmayan taraftar grubudur nokta..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (2 yıl önce)
    transfer yapamayacak kadar kulübü tüketen resmen emip tüketen kurfarki adil gevrek'den hesap sormayan malatyalıligımiza da yazıklar olsun.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Çok yazikki Avrupa elemeleri görmüş takımın yanında onlarca siyasetçi ve oda başkanları varken şimdi en çok ihtiyac duyulan zamanda kulağını kapattılar içimizde ayrismalar bir türlü bitmedi ve birbirimize sahip cikmakta zorlanıyoruz herkes bir şeyler koparmanin peşinde geçmişte oyleydi halen öyle artık kimse güven vermiyor kenetlenmek için birlik için programlar yapılsa el birliği kuvvetini yasabilsek 3 4 kişinin çabasının yetmedigi durumlarda olan takımımız için birlikte gayret göstersek ama ne yazikki herkes isim gosterme peşinde yinede herşeyin hayırlısı olsun bu karanlık günlerden cikacaz dumenden atkısını boynuna takan insanları bu sefer biz görmemezlikten gelecez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (2 yıl önce)
    adil gevrek ve avaneleri bu klübe yaptığınız iyilik 100 yılda geçse asla unutulmayacak.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • gülağacı (2 yıl önce)
    Anladığımız kadarıyla bu iş tamamen siyasilere düşüyor haydi uğraşırsanız çözülür bu iş hadi biraz gayret sahiplenin .............................
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Adil gevrek koca kulübü ne durumlara düşürdün kulübün gelirleri belli iken neden kulübü batırdın gelirin kadar harcama yapmak zormuydu yapamıyordun neden iki yıl önce istifa edip gitmedin .
    %99
    %1
    Yanıtla