SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS 30 Futbolcuya Lisans Çıkarttı

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da 30 futbolcunun lisansı çıktı.  Geçtiğimiz Çarşamba akşamına kadar lisans çıkarttığı futbolcu sayısı 20 olan Yeni Malatyaspor, aralarında yeni transferlerin de bulunduğu 10 futbolcusuna Perşembe ve Cuma günü lisans çıkarttı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sitesinde Yeni Malatyaspor’un lisans çıkarttığı oyuncuların listesi yer aldı.

Sarı siyahlı takım, 2020-2021 sezonunda şuana kadar 30 futbolcunun lisansını çıkarttı. Lisansı çıkan oyuncular arasında transferde çok konuşulan isimler arasında yer alan Benjamin Tetteh de yer aldı.

Yeni Malatyaspor’un şuana kadar lisans çıkarttığı oyuncular şöyle:

“Abdulsamed Damlu, Adem Büyük, Afriyie Acquah, Ahmed Ildız, Benjamin Tetteh, Berk Yıldız, Burak Efe Yaz, Bülent Cevahir, Christian Cueva, Doğukan Emeksiz, Eray İşcan, Erkan Kaş, Erşan Yaşa, Fernando Zuqui, Guido Herrera, İssam Chebake, Jetmir Topalli, Jody Lukoki, Karim Hafes, Mehmet Suha Yiğit, Moryke Fofana, Murat Akça, Murat Akşit, Musa Buğrahan Kavaklı, Mustafa Akbaş, Mustafa Eskihellaç, Teenage Lingani Hadebe, Umut Bulut, Youssuf Ndayishimiye, Zeki Yavru.”

"2 YA DA 3 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ"

2 ya da 3 oyuncuyla daha anlaşmayı planlayan sarı siyahlı takım, özellikle stoper mevkii için arayışlarına devam ediyor.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, transfer çalışmalarıyla ilgili “2 ya da 3 transfer daha yapacağız. Hocamızla konuştuk, özellikle de stoper bölgesine transfer yapacağız. Onları da en kısa süre içerisinde yapmak istiyoruz” dedi.

Yeni Malatyaspor’da stoper için en büyük aday Trabzonspor'da sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Manuel Da Costa.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Taraftar ısrarla oybirliğiyle umut bulut chabek gitsin derken ikiside inatla ilk onbirde oynatılıyor.adeta takım sabote ediliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Stoper ve ön libero acil ihtiyaçtır.Bu sene Ahmet Ildıza dikkat çekin derim Ayrıca bütçe müsaitse iki kanat oyuncusu daha gerekli.Aman aman Da Costadan uzak durun.Hamza hoca olur vermez onun transferine. Kadronun yolu açik Allah yardımcıları olsun.Tüm takımlara kazasız belasız sakatsız bir sezon dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (4 yıl önce)
    Geçen sene issam chebake gülerek top oynadı.O kadar gıcığımki.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (4 yıl önce)
    Kadroda acilen dört oyuncunun gitmesi lazım.Erkan,Murat akça,hakemle oyuncu arabulucu Umut bulut bir de İssam Chebake.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Acil stoper artı önlibero gerekli acil bir şekilde
    0
    0
    Yanıtla