SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, 4. Haftadaki Galibiyetle Üç Sıra Yükseldi

0
Güncellendi - 2020-10-05 03:33:21
YMS, 4. Haftadaki Galibiyetle Üç Sıra Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 4. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Cumartesi günü oynanan maçta FT Antalyaspor'u 1-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor, 19. sırada girdiği 4. haftayı üç sıra yükselerek 16. sırada tamamladı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakiplerine mağlup oldukları haftada geçen haftanın lideri F.Karagümrük, Fenerbahçe'ye yenilirken, A.Hatayspor'u 6-0 mağlup eden A.Alanyaspor puanını 10'a yükselterek haftayı lider tamamladı.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU..

Süper ligde 4. haftanın toplu sonuçları şöyle:

Bu sonuçların ardından puan sıralaması şöyle oluştu:

5. HAFTA MAÇLARI..

Milli takım maçları nedeniyle lige 18 Ekim'e kadar ara verildi. Milli takım, 7 Ekim'de Almanya ile özel maç, 11 Ekim'de Rusya ve 14 Ekim'de Sırbistan ile UEFA Uluslar Ligi maçı oynayacak.

Milli maçlardan sonraki 5. hafta maçlarının, tarihleri daha sonra açıklanacak olan fikstürü de şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: 1-0'lık Antalya galibiyetinden sonra Yeni Malatyaspor soyunma odası (YMS Sosyal)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Takım olarak iyi oynamaya çalıştık,bu ileride daha iyi olur inşallah,yanlız orta sahada çok top kaybettik,açıklarımız iyi çalışmadı,TETTEH çok bencil oynadı,tamam , futbol kumaşı iyi ama 3-4 olacak maçı sayesinde 1-0 bitirdik,ya son dakikalarda kaza golü yeseydik nolurdu,onun için Hamza Hoca kulağını bu milli maç arasında çekmeli..................teşekkürler ayağınıza sağlık................
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Isallah konya macindan puanla donersiniz Basarilar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 puan takima büyük moral oldu insaalh devami gelir
    0
    0
    Yanıtla