SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, A Takım Oyuncu Listesini TFF'ye Bildirdi

A- A+ PAYLAŞ

Kulüplerin Resmi A Takım Oyuncu Listeleri Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) iletildi. Yeni Malatyaspor Kulübü de 30 kişilik A takım oyuncu listesini TFF’ye teslim etti.

2020-2021 Sezonu Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. Lig ve Misli.com 3. Lig'de mücadele eden kulüplerin Birinci Transfer Tescil Dönemi sonrası Resmi A Takım Oyuncu Listeleri futbolseverleri bilgilendirmek amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi internet sitesinde yayınlandı.

Buna göre; Yeni Malatyaspor’un 30 kişilik A takım oyuncu listesinde şu isimler yer aldı:

“Jody Lukoki, Jetmir Topalli, Christian Alberto Cueva Bravo, Benjamin Tetteh, Guido Gabriel Herrera, Fernando Ruben Zuqui, Semih Kaya, Erşan Yaşa, Moryke Fofana, İssam Chebake, Teenage Lingani Hadebe, Afriyie Acquah, Youssuf Ndayishimiye, Wallace Fortuna Dos Santos, Adem Büyük, Umut Bulut, Ertaç Özbir, Murat Akça, Zeki Yavru, Bülent Cevahir, Erkan Kaş, Berk Yıldız, Mustafa Eskihellaç, Kubilay Kanatsızkuş, Abdulsamed Damlu, Olcay Şahan, Hasan Basri Gömülü, Mehmet Suha Yiğit, Ahmed Ildız, Karim Hafes Ramadan Seifeldin.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hasan (3 yıl önce)
    Çok boş konuşuyorsunuz Ahmet ildizede murat akcayada hep söylediniz bakın Ahmet yerini kaptı kötümü yok Kubilay güvenle üzerinde durulursa bence geleceğin yıldızı söylemedi demeyin umut zaman öldürüyor jübile zamanı gelmiş zeki birkaç maç oynarsa cabek kendini toparlar tethenin ve akuanin daha derli toplu hareket hareketi takımı yukarı taşır akua serbest oynamalı cuheva da aynı biz ofansif futbol oynamalı Malatya Sergen zamanından çok gol atarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (3 yıl önce)
    Bursaspor da odeyecek kuruş para kalmadı. 17 alt yapı ile maçlara çıkıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (3 yıl önce)
    Kubilayı Bursa seyirci di bozdu. Olaki adam olursa büyük para bırakır.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Hala bir sürü çöp oyuncumuz var.umut buluttan kurtulmanın yollarını ararken bir tanede genç umut bulut(kubilay kanatsızkuş)u aldık.Erkan kaşda durum aynı.chabkide yanına koyarsak bunlar taraftarın şevkini kırıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle abi. Bursaspor bu adam iyi olsaydı bu yaşında bırakmazdı zaten. Bizde Umut Bulut en azından az buçuk mücadele ediyor ama Kubilayda o da yok boşu boşuna yapılmış bir transfer...
    0
    0
    Yanıtla