SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Açıkladı: 'Wallace İle Yollarımızı Ayırdık'

YMS Açıkladı: 'Wallace İle Yollarımızı Ayırdık'
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un, ara transferde bir Çin kulübüyle görüştüğü belirtilen Brezilyalı defans oyuncusu Wallace Fortuna dos Santos'un, ayrıldığı açıklandı.

Yeni Malatyaspor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Wallace Fortuna ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze katkılarından dolayı Wallace’a teşekkür eder, devam eden futbol yaşantısında başarılar dileriz."denildi.


Kendi youtube kanalında spor programı ve yorumları yapan Ertan Süzgün, geçtiğimiz Pazar günü sosyal medya hesabından Wallace'nin bir Çin takımına transferini duyurmuş, Brezilyalı futbolcunun Yeni Malatyaspor'daki alacaklarından vazgeçtiğini ve ayrıca kulübüne 200 bin euro kazandırarak transferi gerçekleştirdiğini bildirdmişti.

Yeni Malatyaspor, Eylül 2020'de transferin son günlerinde Lazio'da forma giyen Wallace'yi 2 yıllığına transfer etmişti. 1994 Rio de Janeiro doğumlu olan Wallace Fortuna dos Santos’un o günkü güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro olarak göstriliyordu. Wallace, Yeni Malatyaspor'un 22 Ocak Cumartesi günü kendi sahasında Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmada kadroda yer almamıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Geçtiğimiz Cumartesi Beşiktaş'la oynanan maçın kadrosunda yer almayan Wallace'nin bir Çin kulübüyle transfer için anlaştığı belirtilirken, anlaşmaya ilişkin fotoğraf da sosyal medyada yer almıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kadir (2 yıl önce)
    Elinizde ne kadar futbolcu kulübe ait ne varsa hatta kulübü satabilirsin sayın başkan zaten küme düştü takım
    %50
    %50
    Yanıtla
  • 44Malatya (2 yıl önce)
    Adam Bareiro, Fabio Borini, Arda Kızıldağ alınmalı kaynak için formsuz Tetteh ve Aabid satilmali yoksa küme düşeriz.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • 1643358690 (2 yıl önce)44Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Bence sen futbol ile ilgili yorum yapma
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)
    Sayın Admin..websiteniz akıllı telefonlarda çok kullanışsız olmuş..eski görünüm daha iyiydi..istenilen yere ulaşmak daha kolaydı..
    %67
    %33
    Yanıtla