SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS- Altay Maçına 24 Yaşındaki Hakem Atandı

YMS- Altay Maçına 24 Yaşındaki Hakem Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto 1. Liginde 6. hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Cuma akşamı Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak olan Yeni Malatyaspor- Altay maçını, Balıkesir Bölgesi'nin 24 yaşındaki A Klasman Hakemi Oğuzhan Çakır yönetecek.

Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmada Oğuzhan Çakır'a, Bursa Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Kemal Elmas ile İstanbul Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Ogün Kamacı yardımcılık yapacaklar. Karşılaşmanın 4. hakemi Diyarbakır Bölgesi'nin B Klasman hakemlerinden Lütfullah Aslan.

HAFTANIN MAÇLARI VE HAKEMLERİ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında düdük çalacak hakemler şöyle:

16 Eylül Cuma:

20.00 Yeni Malatyaspor-Altay: Oğuzhan Çakır

17 Eylül Cumartesi:

13.30 Ankara Keçiörengücü-Erzurumspor FK: Caner Ak

16.00 Altaş Denizlispor-Gençlerbirliği: Tarık Güldal

19.00 Adanaspor-Çaykur Rizespor: Onur Özütoprak

19.00 Eyüpspor-Beyçimento Bandırmaspor: Cihan Aydın

18 Eylül Pazar:

13.30 Tuzlaspor-Pendikspor: Eren Özyemişcioğlu

16.00 Bodrumspor-Manisa FK: Reşat Onur Coşkunses

16.00 Yılport Samsunspor-Sakaryaspor: Turgut Doman

19.00 Göztepe-Altınordu: Muhammet Ali Metoğlu

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Haci (1 yıl önce)
    Daha önce Göztepe maçında da zmirli hakemin görev yaptığını gördük.Yani çok şaşılacak bir durum yok.Sahipsiz Malatya,sahipsiz Malatyaspor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bayram akdemir (1 yıl önce)
    Ege takımına Marmara bölgesinde ama İzmir'e de yakın olduğundan Ege bölgesinden hakem.Bari Altay takımı hakemi de kafileye dahil etse yolculuk esnasında hakemden " hangi pozisyonlarda faul veya penaltı çalarım " kritiğini yaparlardı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hoca44 (1 yıl önce)
    Helal olsun çok güzel maç yöneteceğinden eminim..insanlar yaşlanınca şeylesiyor yetmiş yaşında 2o yıllık kredi çekiyor çok iyi bir atama helal olsun başarılar dilerim.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Cemc (1 yıl önce)
    24 yaşında A klasman torpilli hakem
    %75
    %25
    Yanıtla