SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Anderlecht'li Oyuncuyu İstiyor

0
Güncellendi - 2020-09-04 01:02:53
YMS Anderlecht'li Oyuncuyu İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Belçika ekibi RSC Anderlecht’in formasını giyen 31 yaşındaki Ognjen Vranjes’i kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Sarı siyahlılar, Bosna Hersek uyruklu oyuncusu kiralık olarak transfer etmek istiyor.

Stoper arayışlarını sürdüren Yeni Malatyaspor, aradığı oyuncusu Belçika’da buldu. Sarı siyahlılar, Belçika ekibi Anderlecht’in formasını giyen 31 yaşındaki Ognjen Vranjes’i gündemine aldı. Anderlecht ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 800 bin Euro olan tecrübeli stoperi kadrosuna katmak isteyen Malatya temsilcisi, görüşmelerini sürdürüyor.

Kızılyıldız, Tom Tomsk, Tiraspol, Sporting Gijon, Krasnodar ve AEK Atina gibi takımlarda forma giyen Ognjen Vranjes, Süper Lig’de Elazığspor formasıyla 14, Gaziantepspor formasıyla ise 25 karşılaşmada görev aldı.

Geride kalan sezon AEK Atina’da forma giyen Vranjes, sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeniden Anderlecht’e döndü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • pasa44 (4 yıl önce)
    Bunlar boş işler, taşıma suyla değirmen dönmez. bir sezonluk geçici yıldız alacağına 1. 2. ve 3. ligden genç ve yetenekli futbolcularla 3-4 yıllık sözleşme yap, alt yapını güçlendir. Unutulmamalıdır ki bugün 20 milyon bonservis istenen Vedat Muriç, 3 sene önce Giresunspor'un oyuncusuydu. İş böyle genç yetenekleri bulup yıldızlaştıktan sonra satıp para kazanmakta
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kim öneriyor, nerden buluyorsunuz bu adamları, gençliğinde gelmiş ve iz bırakmadan gitmiş önemli bir oyuncu gibi değil? Buda balon olsun, takıma değer katacak adamları bulup alın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemallettin (4 yıl önce)
    Topla beraber kaleciyi ağa yapıştırıyor.Denk gelmeye görsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamsi (4 yıl önce)
    Kamara geldi fos. Kiralık oyuncuda sadece gulierme oynadı. Kiralık işi mantıklı deil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Elazığspordayken seyretmiştik.Fenerbahçede seneler öncesi Vagenhause diye bir stoper oynamıştı adam aynı lokomotifin en son vagonu gibiydi.Memleketin paralarını böylelerine harcamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (4 yıl önce)
    MALATYALI Zenginin biri El altından bi El attı galiba yoksa bu paralar nerden çıkıyor yada Takımın kayıp dedikleri paraları ortaya çıkıyor her neyse Bu sene inşallah doğum sancıları çekmeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesin gömü buldu adil başkan, dağ taş geziyordu hikmet karamanla:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (4 yıl önce)
    Inşallah gelmez, adam bildiğin saatli bomba
    0
    0
    Yanıtla