SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Antalya'ya Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2020-09-29 23:17:13
YMS Antalya'ya Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında 3 Ekim Cumartesi günü sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirildi.

Pas ve şut çalışmasının ardından antrenman, taktik çift kale maçla sona erdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Memo44 (4 yıl önce)
    Denizli maçına kadar 1 puan alırız oda gb maçından. Takımdan hiç mi hiç umutlu değilim. Hamza hoca 3 hafta geçti hala kime nerede oynatacağının kararını veremiyor. Şuana kadar olumlu transferler semiş ve adem büyük. Adem'in sayesine iki prnaltıda gol attık nereye kadar adem penaltı yaptıracak. Forvetimiz yok orta saha belli değil defans 3. Lig topçuları ile oynanıyor. Kaleci desen evlere şenlik. Bizim karpuzcu hasan abi yeminle bu kaleciden daha iyi. Kesin düşme gözü ile baktığım Kayserispor bile iki güzel transfer yaptı. Bizde ders çıkardığımız yerlerden gol yemeye devam ediyoruz. Emeklerin için teşekkürler adil başkan.
    0
    0
    Yanıtla