SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Antrenmanının Özel Konukları

0
Güncellendi - 2020-10-09 15:18:00
YMS Antrenmanının Özel Konukları
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, milli maç arasının ardından ligin beşinci haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı siyahlılar, milli aradan istifade ederek, futbolculara dayanıklılık testi yaptı.

Lig’de ilk 3 hafta 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Yeni Malatyaspor, milli maç arasına 4.haftada sahasında Antalyaspor karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle moralli girmişti. Milli ara nedeniyle 3 günlük izne ayrılan teknik heyet ve futbolcular, Çarşamba günü Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak, ligin 5.haftasında 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start vermişti.

Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlı takım, uzun bir aradan sonra antrenmanını basın mensuplarına açtı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu idaresinde gerçekleştirilen antrenmanda milli takımlarında yer alan Christian Cueva, İssam Chebake, Youssouf Ndayishimiye, Jody Lukoki ve Teenage Lingani Hadebe katılmadı.

Bir dönem Yeni Malatyaspor’da forma giydikten sonra Gençlerbirliği’ne transfer olan ardından yeniden sarı siyahlı takıma katılan kaleci Ertaç Özbir ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarına selam verdi. Özbir, ‘Röportajlarımı özlediniz mi?’ esprisini yaptı.

ANTRENMANIN KONUKLARI..

Sarı siyahlı takımın Brezilyalı defans oyuncusu Wallace Fortuna dos Santos’un ise özel misafirleri vardı. Wallace Fortuna dos Santos’un eşi Nathalia ile oğlu Lorenzo antrenmanı ziyaret etti. Kendisine doğru koşan oğluna sarılan Wallace, eşine ‘hoş geldin’ dedikten sonra antrenmana döndü.

"ZUQUİ'NİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR"

Bu arada, Kulüp Doktoru Hakan Ayaz takımdaki sağlık durumu ile ilgili açıklamada bulundu.

Ayaz, "Ayak bileğine aldığı bir darbe sonucu sakatlanan oyuncumuz Zuqui'nin tedavisi devam ediyor. Şuan için tedavisi iyi gidiyor. En kısa süre içerisinde takıma katmaya çalışacağız. Dün akşam yapılan antrenmanda futbolcumuz Doğukan Emeksiz talihsiz bir kafa travması yaşadı. MR ve tomografisini çektirdik, herhangi bir sorun gözükmüyor. Doğukan, tedbir amaçlı iki gün antrenmanlara çıkmayacak. "ifadelerine yer verdi.

Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen sarı siyahlılarda futbolculara dayanıklılık testi yapıldı. Testleri tamamlanan futbolcular ise koşu antrenmanı yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Akşam saatlerinde makro markette bu üçlü ile tesadüfen karşılaştım çok mütevazi, güler yüzlü, öyle bizim deyimle böbürlenme yok.İnşallah burayı severler, kendilerine başarılar dileriz, bize de böyle futbolcular lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • adamlar Avrupa da siyahi irkciligindan bikmislar boyle beyaz insanlar sempati gosterince hoslarina gidiyor. bu adam uzun yillar kalir burada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (3 yıl önce)
    adam lazio gibi bir klupten geliyor ve hic de malatya da sosyal hayat yok bilmem ne demiyor kendi sosyalliklerini kendileri olusturuyor. ailesi antreman izlemeye gelmis. ne guzel iste. boyle karakterli insanlarin gelmesi lazim malatya ya. gecen sene bifouma sosyal hayat yok bilmem ne diyordu. gece klubu ararsan yok ama aile ortami ararsan malatya da alasi var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Birlik beraberlik takımın motivasyonunu şahlandırır
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    İşte böyle aile,kolej havasında olursa çalışmalar kapristen uzak samimi bir havada yapılırsa çalışmalar başarıda peşinden gelir.Aman bu beraberliğin birliğin bozulmasına meydan vermeyin ne sizin nede bizim ağız tadımız bozulmasın.
    0
    0
    Yanıtla