SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Arjantinli Defans Oyuncusunu Transfer Etti

0
Güncellendi - 2022-01-23 17:00:14
YMS, Arjantinli Defans Oyuncusunu Transfer Etti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig takımlarından Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, savunma oyuncusu Gaston Campi'yi renklerine bağladı.

Kulübün sosyal medya hesabından Arjantinli futbolcu Campi'nin sarı-siyahlı formayı giydiği fotoğraflar paylaşılarak, "Kulübümüz, son olarak Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Arouca'da forma giyen stoper Gaston Campi ile 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Gaston Campi'ye hoş geldin diyor, şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

32 yaşında ve 1,93 boyunda olan Gaston Campi, Türkiye'de daha önce Trabzonspor ve Fatih Karagümrük formaları giymişti.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Malatyaspor1966 (2 yıl önce)
    Takım süper ligde diye destekleyenlere yazıklar olsun... Var olsun gerçek, cefakar Malatyaspor taraftarı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ne demek istedin, açıklayabilir misin?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Bu saatten sonra Ronaldoyu da messiyi de getirsen boş yol ptt 1 lige çıkar güle güle Adil Gevrek in takımı.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Tek kurtulus her macta 3 puan alirsa ligte kalir
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Geç kaldın başkan
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Bu takımı sezon başında oluştursaydık şuanda YMS ilk 10 e oynardı. Tüm Malatyalılara olumlu sinerji verir gurur duyacakları bir takımları olurdu. Puan cetveline bakamaz olduk. Paralar harcanıyor, emekler veriliyor inşallah YMS ligde kalır ama görünen o ki çok zor. YMS tüm kredilerini kullandı. Artık yenilgi almaması gerekiyor. Nasıl olacak bu iş bilemiyorum. Ama şu bir gerçek YMS Malatyalılar için çok önemli ve değerli. YMS olmadan bir yanımız yok gibi. İnşallah ligde kalırız. Sadık kardeş can ile baş ile takım için çalışıyorsun. Söylediklerini de çok samimi buluyorum ve değer veriyorum. Adem kaptan senin efendiliğini futbolunu herkes biliyor. Sen olmayınca 1 kişi eksik oynuyoruz. Lütfen kendine dikkat et. Tüm sevgimiz ve enerjimiz sizinle. Sevgiler saygılar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İzmir Klima Servisi (2 yıl önce)
    Eren tozluyu arar olduk.. Şurada kaldı 15 hafta hadi diyelim beş haftayı mağlup kapatalım beraberlik olmasın 10 temiz galibiyet bize 30 puan getirir şu anki on altıyı ekle etti sana 46.. Kalırmıyız kümede ?? mucize olur....
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Zamanında adam alacaktı başkan. İş işten geçtikten sonra daha almanın Bi anlamı yok. Olmayan parayı boşuna harcama. Takım düştü.. Yazık ettin yazık.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    Ferhat bey çok haklısınız bu saatten sonra çok zor çünkü üstteki takımlar sürekli maç kazaniyorlar hem kuvvetli değiliz hemde benim gördüğüm kalemimiz kırılmış bakıniz bu hafta var cagirmasa FIFA takacak beyefinde gözünün önündeki pozisyona penaltı calamadi,
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)Feryat isimli kullanıcı yorumuna
    Sezon başında iyi transferler yapamadık,ödemeler zamanında yapılsa ,hakemler gördüğünü calabilseler , sayın başkanımız işler iyi gitmiyorsa görevi birakabilseydi,bugünkünden daha iyi durumda olabilirdik, gerçeği yazıyorum taraftarlar haklı olarak düşmeyi sevdikleri takıma konduramiyorlar,yanilmayi çok isterim ama gerçeklerin er geç ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır,haydi kimseyi üzmeyelim ama işi en zor olan takım maalesef biziz.
    %34
    %66
    Yanıtla