SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Arjantinli Futbolcuyla İlgileniyor

0
Güncellendi - 2020-08-19 19:07:19
YMS Arjantinli Futbolcuyla İlgileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, transfer çalışmaları kapsamında 31 yaşındaki Arjantinli golcü Pablo Vegetti’yi gündemine aldı. Tecrübeli golcüyle, Yeni Malatyaspor’un dışında birkaç kulübün daha ilgilendiği belirtildi.

Teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 2019-2020 sezonunu sıkıntılı geçiren, aynı sıkıntıları 2020-2021 sezonunda yaşamamak isteyen sarı siyahlılar, transferde iyi ve doru bir yol kat etmek istiyor.

Transfer komitesi, listelerinde yer alan isimlerle temasa geçerken, bu isimler arasında hem tecrübeli hem de gelecek vaat eden oyuncular yer alıyor.

Bu sezon özellikle Güney Amerikalı oyunculara yönelen Malatya temsilcisinin Arjantinli santrafor Pablo Ezequiel Vegetti Pfaffen ile ilgilendiği ortaya çıktı. Belgrano takımının formasını giyen 31 yaşındaki golcü oyuncunun takımıyla 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 400 bin Euro olan Vegetti, daha önce Club Atlético Colón, CA Boca Unidos, Instituto AC Córdoba ve Club de Gimnasia y Esgrima La Plata takımlarının formalarını giydi.

2018-2019 sezonunda Instituto AC Córdoba takımından Club Atlético Belgrano takımına transfer olan Arjantinli golcü, geride kalan sezon Primera Nacional Ligi’nde 20 maçta bin 796 dakika görev alırken, 14 gol kaydetti. Vegetti, 2018-2019 sezonunda Primera B Ligi’nde Instituto AC Córdoba takımının formasıyla 23 karşılaşmada 2 bin 70 dakika sahada kalmış ve 15 gole imza atmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Bu takımı düşürmeden bu başkan gitmez bunu gönderecekler başkanlığa getiren vekiller ve gölge baskandir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi (4 yıl önce)
    Bunlar Adil Gevreğin ucuz numaraları.Her yıl aynı yalan bu yönetim kim Arjantin den oyuncu almak kim bunlar haritada Arjantinin yerini gösteremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (4 yıl önce)
    İnşallah bu futbolcuyu alırlar,duruma göre eleştiri yaparsınız,acele etmeyin yeterki lig başlayana kadar transferler yapılsın.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Arkadaş basın önünde mukaveleye imza atılır o zaman Malatyaspor falan futbolcuyu transfer etti deriz. Yoksa bende satılabilecek futbolcu portföyünden makul fiyatlı olanları seçer Malatyanın radarında şu futbolcu var derim.Lig başlayacak daha radardan futbolcu beğeneceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (4 yıl önce)
    adil başkan şimdiye dek hangii futbolcuyu almadıki bunlar başkana istifa diyorlar belki maca bile gelmiyorlar hele bir başkana destekolun ozaman konuşun hep köstek hep yıkıcı ellerinize ne gecer ayiptır adam alıyor da satıyorda aldığı hangi topcu iyi deyilde başkana laf yok selamlar.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Şimdiye kadar 20 oyuncu ile ilgilendiği söylenen klübün medyada boy boy fotoğraflarını yayınladığı oyunculardan bir tanesi ile anlaşma yapıldı.O da zorla klüpten gönderilen 2.ligde ligi 11.sırada bitiren giresunda bile 15 maçta forma giyen 30 yaşındaki Murat Akça.Buyrun
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (4 yıl önce)
    Aynı tas aynı hamam Değişen derme suyu şimdiki su artezyan Her seneki gibi yine hep yalan dolan ancak yine taraftar kahrolan
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (4 yıl önce)
    Alamaz. Yalan. Alınan diğer futbolcular nerede Adil. Yalan söylüyorsun İstifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (4 yıl önce)
    Bu adamı Adil GEVREK alsın laf söyleyenlerin hepsi Adil Başkandan özür diler.
    0
    0
    Yanıtla