SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Arjantinli Kaleciyle Anlaşma Sağladı

A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Yeni Malatyaspor, Arjantinli kaleci Guido Herrera ile anlaşmaya vardı. Sarı siyahlılar, tecrübeli eldivene imza attırmaya hazırlanıyor.

Doğu Anadolu temsilcisi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kalesini güçlendirmek için harekete geçmiş ve Club Atlético Talleres’in formasını giyen 28 yaşındaki Arjantinli kaleci Guido Herrera’yı radarına almıştı. Malatya temsilcisi, Arjantinli kalecinin transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı siyahlılar, tecrübeli kaleciyi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Club Atlético Talleres ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki kaleci, geçen sezon Arjantin Superliga’da 21 karşılaşmada bin 888 dakika görev aldı. Güncel piyasa değeri 2,4 milyon Euro olan Arjantinli kaleci Süperliga’da 100 maçta forma giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Umarım sadece kasetlerden izlenmemiştir.Mutlaka yerli bir yedek olmalı,kale takımın yarısıdır.Sağ olsun geçen sezon bütün hocalarımız yedek kaleciye hiç şans vermediler.Takımda yedek kaleci varmı yokmu bilmiyoruz da.Yolda görsek tanımayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Tek tek çok uzaklardan geliyorlar ama kaça geliyorlar belli değil. Kim izledi olumlu rapor verdi oda belli değil. Adil babanın çiftliği gibi. Bütün suç devlette. Hesap soran bir yapı olsaydı bunlar olurmuydu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)Turan isimli kullanıcı yorumuna
    Sen maliyecimisin neyin hesabini yapıyosun çok ehliyeli. Biri isen bu devletin yetkili mercileri var kurulu var emin oşdupun bişey varsa belge bulgu gşt savcılığa suç duyurusunda bulun ama iftira atma rahat bırakım artık malatyaspor u lig başlayacak hala neyin derdindesiniz evet düştük malatya ilk defa düşmediki kaldıkı borç diyosunuz ör blk 3.mikyar borcu var diğer büyüklerimiz de o kadar var ama seyirci bu kadar hesap uzmanı deil biz malatyalılar herkes teknik direktör hesap uzöanı oldular ne hikmetse burda art niyet var menfaat çakışması var alet olmayın bu malatyaspor 3 öilyon malatyalıların düşsede kalksada bizim takım başka üsy ligden takımız yolk el el insaf artık sahip çıkalım sevgilerimle
    0
    0
    Yanıtla
  • Bravo yorumunuzu beğendim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet koçer (4 yıl önce)Turan isimli kullanıcı yorumuna
    İyiki akıl ettin valla kimse düşünmemişti
    0
    0
    Yanıtla