SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Başkanı Gevrek'in Otomobiline Bir Gruptan Yumurtalı Saldırı

YMS Başkanı Gevrek'in Otomobiline Bir Gruptan Yumurtalı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, uçağa binmek üzere geldiği Malatya Havalimanı’nda bir grup taraftarın yumurtalı saldırısına uğradı.

Alınan bilgiye göre; olay akşam saatlerinde meydana geldi. İstanbul’a gitmek üzere Malatya’dan ayrılan Adil Gevrek, Malatya Havalimanına giriş yaptığında burada bulunan 15-20 kişilik bir taraftar grubu tarafından protesto edildi.

Taraftarlar beraberinde getirdikleri yumurtaları Adil Gevrek’in içinde bulunduğu otomobile attı.

Havalimanı güvenlik görevlileri ve polisin araya girmesi ile olay büyümeden yatıştırıldı.

Beklemediği bir anda taraftar grubunca proteste edilen Adil Gevrek’in moralinin çok bozulduğu, ancak kimseden şikâyetçi olmadığı görüldü.

Gevrek daha sonra havalimanı terminaline geçerek uçuş işlemlerini yaptı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (2 ay önce)
    Herkes hak ettiği değeri Yaşar. Kulübü bu hale getirdiği gibi bir dünya borç bıraktı. Bankalar ile sabit kur üzerinden anlaşma yapmadı ve borç her gün katlanıyor. Oynayan futbolcuların çoğu doğru dürüst para bile alamamış. Süper ligde yaklaşık 20 milyon dolar futbolcu satışı yapan ve bazı futbolcuların asgari ücret aldığı bir kulüp nasıl bu kayborca girmiş. Yusuyef bile satışından kulübü gelecek parayı kendi şirket hesabına atan bir başkan bunlara layıktır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 ay önce)
    Bıktık şu Adil Gevrek ismini duymaktan. Düşmedi gitti Malatyasporun yakasından. Kulübü borç bataklığına sürükledi. İki defa ligden düşürdü. Yeter, koca Malatya da yok mu başka biri. Yeni seçilecek belediye başkanı inşallah defeder başından.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Forzamalatya (2 ay önce)
    Değerli yorumlarınıza katılıyorum ama başkada ortalıkta görünen yok ne yapalım?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Forzamalatya (2 ay önce)
    Gerçekten ayıp. Malatyaspor deyince aklımıza gelen kişi Adil Gevrek tir. Şimdi protesto zamanı değil. Birlik zamanı. Bu beraberliği yakalayamasak malatyaspor tarihte kalacaktır. Kayseri örneği var 4 defa ilgili kurum kuruluşlar devreye girerek transfer tahtasına açmışlar biz de yapabiliriz. Bu konuda enerji harcamamız gerekir
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Yumurtanın ne suçu var
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Taraftar (2 ay önce)
    Transfer yasağı kaldirilmamis yeni sezon ile ilgili hiç bir çalışma gelişme yok stad terk edilmiş vaziyette yeni sezona kulüp çıkacak ni belli değil başkan bir geldi 6 şubat için göründü tekrar çıkıp gidiyor . Yazık oldu malatyaspora
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (2 ay önce)
    Sucuklu yumurta mı yapıyosunuz kardeşim ayıptır ya
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Takımı babanın çiftliği gibi kullan, gelen 8 milyon euro bonservis paralarını hesabına yatırıp yok et, yüzsüz, neresi ayıp?
    %82
    %18
    Yanıtla
  • yılın en ironik yorumu
    %67
    %33
    Yanıtla