SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sözleşmesi Devam Edip Ayrılmak İsteyenler Var"

0
Güncellendi - 2020-08-19 01:07:21
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu kampında devam etti.

Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde bulunan bir otelde dün kampa giren ve ilk çalışmasını gerçekleştiren Malatya ekibi, bugün ise çift antrenmanla günü tamamladı.

- Ravcı: "Eksiklerimiz var"

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, akşam antrenmanı öncesi gazetecilere, kamp, transfer çalışmaları ve teknik direktör konusundaki gelişmelerle ilgili değerlendirmede bulundu.

Ravcı, yeni sezon hazırlıkları için 10 Ağustos'da top başı yaptıklarını ve dün itibarıyla Bolu kampına başladıklarını belirtti.

Çalışmalarının güzel bir şekilde devam ettiğini aktaran Ravcı, "Mevcutta zaten oyuncularımız vardı. Kiralık verdiğimiz oyuncularımız takıma geri döndü. Bu arada transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Güzel bir kamp ortamımız var. Şu ana kadar iyi geçiyor. Sadece yeni transferlerin aramıza katılmasını bekliyoruz. Birkaç gün içinde diğer transferlerimiz de aramıza katılırsa, daha sağlıklı bir çalışma yapacağız." şeklinde konuştu.

Ravcı, transfer edilecek oyuncu sayısının henüz netlik kazanmadığın dile getirerek, şunları kaydetti:

"Eksiklerimiz var. Ayrılan oyuncularımız oldu. Onların yerini doldurmamız gerekiyor. Şu ana kadar görüşüp teklif sunduğumuz oyuncular da var. Sayı olarak bir şey söylemek doğru olmaz. Çünkü sözleşmesi devam eden ancak ayrılmak isteyen oyuncularımız da var. Transfer konusunu en fazla 1 hafta içerisinde netleştireceğiz."

Teknik direktör konusuna da değinen Ravcı, "Bilindiği gibi Hikmet Karaman hocanın bir sezon daha sözleşmesi devam ediyordu. Yeni bir teknik adamla çalışmaya karar verdik. Başkan ve yönetim kurulu bu konuda çalışma yapıyor. Şu anda net bir durum söz konusu değil. Basına da yansıdığı gibi Hamza (Hamzaoğlu) hoca ile bir anlaşma durumu var. Yeni teknik adamın biran önce gelip takımı tanıması gerekiyor. O konu da 1-2 güne netleşir." ifadelerini kullandı.

- Antrenman

Sportif direktör Ali Ravcı yönetiminde gerçekleştirilen akşam antrenmanına koşu ile başlayan Malatya ekibi, daha sonra ısınma hareketleri yaptı.

Antrenman sahasına kurulan istasyonlarda kondisyon çalışması yapan Yeni Malatyasporlu futbolcular, 1,5 saat süren idmanı açma germe hareketleriyle noktaladı.

Bolu, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Ayrılmak isteyenlerden yeni sezonda verim alamayız.en başta chabek ve mustafa akbaş olmak üzere geniş çaplı bir temizlik şart oldu.gelenlerde istediği zaman rahatça gidemeyecek ya da kulübe maddi katkı vererek gidecek.guilherme konusunda ders almalıyız.kulüp yol geçen hanı olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (4 yıl önce)
    arkadaşlar ben Malatya'lı değilim ama Malatya da doğup Malatya da büyüdüm küçüklüğümden beri inönü stadında gidip Malatyaspor maçlarını izlerdik ilk gittiğim maç 1999 yılında Malatyaspor - Elazığspor maçı olmuştu şuan her sezon lisanslı formasını alır maçları kaçırmamaya çalışırım kendimi artık Malatyalı olarak görüyorum o yüzden elimden geldiği kadarı ile takıma gücüm yettiği kadar destek olmaya çalışıyorum lütfen herkes elinden geldiği kadarı ile takıma sahip çıksın Malatyaspor ile aynı sonu yaşamayalım tekrar
    0
    0
    Yanıtla
  • pütürgeli istanbul da (4 yıl önce)yavuz isimli kullanıcı yorumuna
    sevgili kardeşim kaleci çetin zeynel zafer mustafa ünal feyzulah cavit fuat binyamin lerle büyüdük batalgazi kemerköprü de büyüdüm açık maçların bilet parasını tarlada çalışarak toplardım maçlarını kaçırmazdım gerçek malatyaspor u yediler öldürdüler sıra övey yenimalatyasporda benim malatyalı malatyasporlu kardeşim beni doygulandırdın gözlerinden öperim malatyalı lara örneksin sevgiler saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (4 yıl önce)
    Adil Gevrek istifa etmeli. Lütfen Ali Ravcı'yı konuşturmayın. Ali Ravcı'da bu takımdan gitmeli hiç bir başarısı yok.Yönetim İstifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bi durun artık yeter yaaa...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    adil gevrek den ötürü gitmek istiyorlardır. adil gevrek gitsin takımı o zaman görün nasıl istekliler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozkurt44 (4 yıl önce)
    Malatya halkını buradan selamlıyorum??????
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Malatyaspor ne adilin nede şahısların malatyadpor sadece ve sadece vefakar cefakar malatyaspor taraftarınındır herşartta takımıza sap çıkarız fakat adil istifa etseydi yönetim özürle kalmasaydı büyük malatyaspor. Taraftarı artık yönetime olan inancımı kaybetti borç nasıl yapıldı miye yapıldı hesap vermeli adil
    0
    0
    Yanıtla
  • Aman ne vefakar ne cefakar
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Yurt.icinde.yurt.disinda.yasayan.malatyalilar.. Gonlunden.ne.koparsa.takimimiza.yardim. Yapalim
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    SAYİM 44 Beg önce Takım borçsuzken Birden Bire nasıl olduda dibe vurdu Takımın arabaları satıldı vede en acısı gırtlağa kadar BORCA battı milyonlarca AVRO Reklamlardan oyuncu satışlarından UFA,dan gelen paralara nolduki Birde yardım kanpanyası başatalım diyorsun sanki birinin ağzıyla madem daha çok istiyorsun git otur cami önüne topla Biz enayimiyiz yeter be
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Hamza hoca hayırlı olsun.Perulu orta saha oyuncusuyla İtalyan santrafor olursa tadından yenmez. Bu sene takıma bir şey vermeyenler birer birer gittiler.Gökhan Töreden bu saatten sonra bir fayda beklenmek hayal olur.İyi bir fiyata Beşiktaşa eğer istiyorsa verilsin. Takastada Umut Nayır gerekmez eğer İtalyanla anlaşma olursa. Malatyamıza hayırlı olsun. Unutmadan birde Kosovalı santraforumuzda var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Bence vakit geçirmeden bir yardım Kampanyası başlatılması lazım madem Para yok malatya liler bunun altında kalkar Bu bütün malatya lilerin sorunu bu birinin Meselesi deyil
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)Sayim 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Sevgili sayim kulübün paraya ihtiyacı yok.Büyük başkan işin latifesinde.Hatta yerli araba siparişi veren bir kulübüz.Para yardımı ne demek ? ? Ah malatyam,Ah türkiyem ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Klübe para yardımı mı?dedin.Dünyadan haberin yok.uzayda mı yaşıyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)
    Hikmet karamanla yollar ayrıldı yeni hoca yarın bolu kampında ve yeni transferle birliklte inadina malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Bence yakın zamanda bi yürüyüş organize edilmeli. 6 7 kişi den ve Hamza hocadan bahsediliyor ama gelen giden yok bu kördüğüm çözülmeli. Protesto şart
    0
    0
    Yanıtla