SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Costa İçin Görüşmeleri Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2020-09-09 23:13:58
YMS Costa İçin Görüşmeleri Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Trabzonspor’da forma giyen 34 yaşındaki stoper Manuel da Costa’yı transfer etmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Süper Lig’de 2020-2021 sezonuna iyi bir başlangıç yapmak isteyen ve bu doğrultuda da kadrosunu güçlendiren Yeni Malatyaspor, 1,91 metre boyundaki Fas uyruklu stoper Manuel da Costa’yı kadrosuna katmak için şartları zorluyor.

Sarı siyahlı takım, Trabzonspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1,91 metre boyundaki Fas uyruklu stoper Manuel da Costa’yı kadrosuna katmak için bir görüşme gerçekleştirmiş ama bu görüşmeden bir sonuç çıkmamıştı. Doğu Anadolu ekibi, tecrübeli stoperi kadrosuna katmak için görüşmelerine devam ediyor.

Kariyerinde daha önce Nancy, PSV Eindhoven, Fiorentina, Sampdoria, West Ham, Sivasspor, Olimpiakos, Başakşehir, AL Ittihad ve Trabzonspor takımlarının formalarını giyen Manuel da Costa, geçen sezon Trabzonspor formasıyla 11 maçta 827 dakika görev aldı.

Bu arada, Trabzonspor, Manuel da Costa'nın sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kodaman (4 yıl önce)
    İyi hoş alıynızda iki ay sora yok paraları veremiyik yok belediye nerde yok vekiller nerde demiyeniz ha
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (4 yıl önce)
    Transferi yapılırsa iyi futbolcu,yanına yine trabzonlu hüseyni,yada Erzurumda ki Osman Çelik,bunlarda olmazsa takımların Kamplarının bitmesini beklemek lazım mutlaka iki tane iyi stoper lazım hem takım içindeki rekabet,hemde denge için,tabiki alacakları para konusu da dengeli olmalı.....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (4 yıl önce)
    Burada olumsuz yorum yazan okuyucuların büyük çoğunluğu, ne futboldan anlıyor, ne hayatında stada gitmiş nede maç izlemişliği var. Sadece pazar akşamı golleri izleyip o hafta takım yenmişse sevinip, yenilmişse küfreden ve kendini taraftar diye tanıtan futbol fukarası tipler. Kısacası malatya hasütlüğü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Dehre lokman (4 yıl önce)
    Adil demirbaşı almazsan olacağı bu
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (4 yıl önce)
    Costa bu ligin en iyi stoperlerinden boş yorume gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Trabzonda iskartaya çıkmış bir futbolcunun peşine düşmek ancak Adil Gevrek'e yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Hiçde ısrarcı olunacak bir isim değil.yaşına göre bize uzun vadede faydalı olabilecek isimler olursa ekonomik değerde üretebilirler.bu adam en fazla bir yıl oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (4 yıl önce)
    bizim mahallede bi dayı var daha çok olmamış futbolu bırakalı stopermiş 37 yaşında bedava oynarım diyi
    0
    0
    Yanıtla