SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS de 'Çekilme Talebinin Kabulunu' Fikstür Çekiminde Öğrenmiş!

YMS de 'Çekilme Talebinin Kabulunu' Fikstür Çekiminde Öğrenmiş!
A- A+ PAYLAŞ

Trendyol 1. Ligin 2023- 2024 sezonu fikstürünün çekimiyle Yeni Malatyaspor Kulübü'nün önümüzdeki sezon için de ligden çekilme talebinin kabul edildiğinin TFF tarafından açıklanmasından ancak bir gün sonra bu konuda Yeni Malatyaspor Kulübü'nden açıklama geldi. Adil Gevrek'in yönetimi bırakmasından sonra ‘onun kontrolünde bir yönetim oluşturma’ amacı doğrultusunda geçtiğimiz sezon görevi üstlenen Hacı Ahmet Yaman Başkanlığı'ndaki Yeni Malatyaspor Kulübü'nden, ligden çekilme talebinin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kabul edildiği açıklaması yapıldı. Bu durum, federasyonun kararını kulübün de, açıklamadan öğrenmiş olduğu yorumlarına yol açtı.

Hesabını Yeni Malatyaspor Kamuoyuna veremediği yaklaşık 400 milyon TL'lik borçla kulübü Yaman yönetimine bırakan ve bu hafta sonunda yapılacak olağanüstü kongrede yönetime yeniden talip olacağını açıklayan Adil Gevrek'in yönetime tek talipli olarak görüldüğü kulüpten yapılan açıklamada, 2024- 2025 sezonu için'Süper Lig ve Avrupa' hedeflerinden bahsedildi.

Yeni Malatyaspor tarafından yapılan açıklama şu şekilde: 

“Asrın Felaketi olan 6 Şubat depremlerinde Malatya’mızın da aralarında bulunduğu 11 şehrimiz büyük yaralar almıştır. 

2022/2023 sezonun ikinci yarısında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ’na yapmış olduğumuz başvuru hızlı bir şekilde değerlendirilmiş ve geçtiğimiz sezon ligden haklarımız saklı kalacak şekilde çekilmiştik. Bazı futbolcularımızı farklı kulüplere kiralık olarak göndermek zorunda kalmıştık. 

Yine 2023/2024 sezonunda tesislerimizin kullanılamaz halde olması, transfer tahtamızın kapalı olması ve mevcut futbolcularımızın şehirle alakalı kaygılarından dolayı, haklarımız saklı kalacak şekilde ligden çekilme talebimiz TFF tarafından kabul edilmiştir. 

Kulübümüz 2024/2025 sezonunda mücadele etmek için hazırlanacaktır. Bu zaman zarfında hem mali olarak hem de kadro olarak güçleneceğiz. Transfer tahramızı açacağız ve yeniden şanlı Yeni Malatayspor’umuzu Süper Lig’e ve Avrupa’ya taşıyacağız. 

Kulübümüzün ligden çekilme sürecinde bizlere sonsuz destek veren başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak Bakanımıza, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanımız Sayın Mehmet Büyükekşi’ye ve yönetimine, Malatya Valimiz Sayın Hulusi Şahin’e ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirmiş başta Ahmet Eyüp Türkaslan’ımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • maho (9 ay önce)
    Gevrek Bey Ac Kalmis Para ihtiyaci var Belli o Yüzden yine Talip ? Insallah Belediye bunu Desteklemez önce Kalksin Malatyasporun bir Bölüm Borcunu Silsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (10 ay önce)
    Malatyasporun sahibi olmayınca normal. Sahipsiz Malatyasporun ligden çekilme talebinden kimsenin haberi yokmuş.
    %100
    %0
    Yanıtla