SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Dijon'dan Mounir Chouiar'ı da Kadrosuna Kattı

0
Güncellendi - 2021-09-06 22:38:02
YMS, Dijon'dan Mounir Chouiar'ı da Kadrosuna Kattı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Kulübü, Fransa'nın Dijon FCO takımından 22 yaşındaki Mounir Chouiar'ı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı.

Bu transfer, kulübün sosyal medya hesabından, "Kulübümüz, son olarak Dijon FCO forması giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Mounir Chouiar’nı kiralık olarak satın alma opsiyonlu transferi konusunda Dijon Kulübü ile anlaşmıştır." açıklamasıyla duyuruldu.

Sosyal medya hesabında transferle ilgili açıklamayla birlikte yer alan fotoğraflarda, Mounir Chouiar'ın 44 numaralı formayla çekilmiş görüntüsü de yer aldı.

1,77 boyundaki Fas asıllı Fransız futbolcu, sağ ayağını kullanmasına karşın forvetin sol kanadında da görev yapıyor. Dijon kulubüne yine bir Fransız takımı olan Lens'ten transfer olan Mounir Chouiar'ın Dijon kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran 2022'de bitecek. Uluslar arası futbol bilgi sitesi Transfermrkt verilerine göre, futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon Euro.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Nuri (2 yıl önce)
    Beşiktaş maçında oynaması için her türlü şartlar zorlanmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu iyi bir oyuncu.Takıma uyum sağlarsa çok aranan bir oyuncu olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Parasal sorun yaşamaz isek ,takımdaki kolej havası, arkadaşlık ortamı bozulmaz ise bu takım güzel işler yapar,bu ligde önemli olan gelecek vaat eden genç yetenekleri bulmak ,değerini bulup kulübe gelir getirirse başka kulüplere vererek ayakta kalmaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bu çocuk bu seneye damga vuracak, sabrettik iyi iş çıkardın Başkan!
    0
    0
    Yanıtla
  • Özmalatyasporlu4444 (2 yıl önce)
    Şimdiye kadar ki en dikkat çekici transfer insallah basarili olur. Rahman bugra nerde oynayacaksa Alah rizasi icin bir tane de onun yerine alın bari yedek kalsin bu adamdan olmaz yillardir sans veriliyor ama olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Genç adam, hayırlı olsun bakalım, görelim erken yargı , iyi değil kendini göstermek için oynasa yeter...............
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    2022 de sözleşmesi bitecek ise nasıl kiralandı acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hos geldin 44 yakisir oyun sergilersin bol sanslar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    kariyeri başarılarla dolu geçen yıl sadece iki asist yapmış.mustafa eskihellaçla beraber çok iyi giderler
    0
    0
    Yanıtla
  • Simdilik idare et kardes, neymar boşa cikarsa onu alırsın artık...
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    44 nr inşallah iyi olur hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla