SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, F.Karagümrük Maçına Antalya'da Hazırlanacak

0
Güncellendi - 2022-01-24 15:44:29
YMS, F.Karagümrük Maçına Antalya'da Hazırlanacak
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da, Cumartesi günü oynanan Beşiktaş maçından sonra milli maç dolayısıyla lige ara verilmesi nedeniyle futbolculara 4 gün izin verildiği ve takımın 24 Ocak'ta Antalya'da toplanarak Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başlayacakları bildirildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 26 Ocak'ta Antalya'da başlayacak kampın 4 Şubat'a kadar devam edeceği ve takımın daha sonra 5 Şubat'ta İstanbul'da oynanacak Fatih Karagümrük maçı için İstanbul'a gideceği belirtildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Basri (2 yıl önce)
    Kimse hayallere kapılmasın Adil Gevrek in takımı ptt 1 ci ligde, bu takımı bu günlere gelmesinin en büyük suçlusu malatyalı iş adamları ve adına taraftarmış denilen sözde taraftarları bunların hiç biri takımlarına sahip çıkmadı takım sahipsiz bırakıldı birilerinin ceplerine çalışıp durdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Antalya ya tatile gidiyorlar.Ne zaman Antalya'da kamp yapıp maç yapsalar yeniliyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hoca oyuncular baskan yoneticiler tek kurtulus her mactan 3 puan almaniz gerekiyor baska kurtulus yok
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Şevket (2 yıl önce)
    Takım neredeyse yarısı yenilenmiş ligdeki durumu rezalet hala 4 gün izin yapılıyor. Demektir uyum sorunu yok hiç sıkıntı yok. Tek iyi yaptıkları şey tatil yapmak maşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla