SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Genç Oyuncu İçin Yetiştirme Bedeli Verecek

0
Güncellendi - 2020-09-11 07:55:02
YMS Genç Oyuncu İçin Yetiştirme Bedeli Verecek
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Sarıyer Spor Kulübü’nden transfer ettiği 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Doğukan Emeksiz için yetiştirme bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Her transfer döneminde kadrosuna kattığı genç oyuncularla dikkat çeken Yeni Malatyaspor, bu sezonda gelecek vaat eden bir oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Sarı kırmızılı takım, Sarıyer Spor Kulübü’nün formasını giyen 20 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Doğukan Emeksiz’i transfer etti.

Genç oyuncu, 10 Eylül’de Yeni Malatya Stadyumu’nda gerçekleştirilen futbolcu tanıtımında basına ve kamuoyuna tanıtıldı. Yeni Malatyaspor’un sözleşmesi biten genç orta saha oyuncusu için bonservis bedeli ödemeyeceği ancak yetiştirme bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Sarıyer Spor Kulübü taraftar sayfasından yapılan açıklamada, “Daha önce transferini duyurduğumuz genç oyuncumuz Doğukan Emeksiz, Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Sözleşmesi bittiği için bonservis yok fakat yetiştirme bedeli alacağız. Her şey için teşekkür ederiz. Yolun açık olsun” açıklamasına yer verildi.

18 Eylül 2013’te Beşiktaş altyapısından Sarıyer altyapısına geçen Doğukan Emeksiz, 2017 yılında Sarıyer altyapısından da Sarıyer A takımına geçti. 10 Eylül 2020 itibariyle resmi olarak Yeni Malatyaspor’a transfer olan Emeksiz, geçen sezon 2.Lig’de Sarıyer formasıyla 25 karşılaşmada bin 660 dakika görev alırken, 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

2.Lig’de 47 karşılaşmada görev alan genç oyuncu, Sarıyer formasıyla çıktığı 50 karşılaşmada 6 gol kaydederken, 1’de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Her transfer döneminde genç oyuncu katıldı da oraya buraya kiralık göndermekten başkane oldu direkt takımda oynayan bir tane bile yok, yönetim bu konuda yüzde sıfır çekti
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Tüm kulüplerin transfer politikaları böyle olmalı.Her sezon alt yapıdan veya gelecek vaadeden genç en az bir iki oyuncu bul çok değil 4 veya 5 sezon sonra ne borcun kalır nede parası bol başkana ihtiyaç olursun. Şimdi iş Hamza hocaya kaldı elması traşlayıp şekillendirmek onun işidir. Hayırlı uğurlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    İşte kardeşim tüm kulüplerin transfer politikaları transfer ettikleri futbolcu adetlerinin en az yüzde yirmisini bu şekil gelecek vaadeden genç futbolculsr olmalıdır.Her sene bir iki genç yetiştir alt yapına biraz önem ver çok değil 4 veya 5 sezon sonra oyuncu satışından ne borcun kalır nede varlıklı başkan ihtiyacın olur. Şimdi iş Hamza hocaya kaldı.Elması traşlayıp parlatmak onun işi.Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Yms geçlere daha çok önem verecek gniş bir Alt yapi kuracak o zaman hem kendi ayaklarin Ustunda durabilecek hemda satacak o zaman Tam kurumsal bir yapi olur
    0
    0
    Yanıtla