SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Günde 2 Antrenmanla Lige Hazırlanıyor

YMS, Günde 2 Antrenmanla Lige Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren sarı-siyahlılarda eksiler göze çarparken gençlerin antrenmandaki isteği ve azmi dikkat çekti.

2022-2023 sezonunda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Doğu Anadolu ekibi, takımdaki eksikliklerin tamamlanmasıyla beraber lige iyi bir başlangıç yaparak 6 yıl sonra veda ettiği Süper Lig'e tekrardan çıkmak istiyor. Teknik Direktör Cihat Arslan’ın oyuncuların antrenmandaki isteği ve azminden memnun olduğu öğrenildi.

Yeni Malatyaspor'da tekrardan kongre kararı alınmasından dolayı yeni transferlerin olup olmayacağı ise sarı-siyahlı ekipte merak konusu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Cihat hocaya destek mesajlarini eleştirenler sizden ricam Cihat hoca kadar takıma sahip çıkan bir Malatya lı gösterebilirmisiniz hiç kusura bakmayın. Cihat hoca sonuna kadar bir karakter örneği sergiliyor helal olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Suphi (2 yıl önce)
    Bu klübün a.gevrek ile bir toplu iğne bile kalsa bağı kesilmedikçe kimse bu takımın maçlarına gelmez,Yardım etmez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Forzamalatya (2 yıl önce)
    Cihat hocam helal olsun sana. Bu karakterinden dolayı seni tebrik ederim. Bizi terk etmedin insallah şehrin ileri gelenleri seni anlar sana destek çıkar seninle güzel başarılara uzun süreli beraber yürürüz
    %63
    %37
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Cihat hoca ve kamptaki oyuncuları kutlamak lazım. Ancak şehrin ileri gelenlerinin en azından transfer tahtasını açık tutmak için destek olup bu sene son bir can havliyle çıkmayı denemek lazım Eyüp spora ve diğer rakip takımlara bakınca halimiz içler acısı. Takıma destek lazım en azından transfer için yardım kampanyası yapılsa Malatya sevdalısı insanlar destek verir diye düşünüyorum adilin takıma destek vermek herkese zor geliyor ancak takım onun degil malatyanin takımı. Buradanda düşersek birdaha 1.lig bile hayal olur
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Takımı düşürenin takımla bağı tamamen kesilmeden hiç kimse yardımcı olmaz
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Takımı 3.ligten süper lige çıkaran senmiydin..
    %18
    %82
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Çıkardı da ne oldu? Sonrasında tüm Türkiye'ye rezil etti bizi. Borçsuz devir aldığı kulübü borç batağına soktu ve gitti, sattığı iyi oyuncuları kaça aldı, kaça sattı, bilen yok, onların yerine çöpleri aldı ve takımı düşürdü gitti, kur bahanesinin arkasına saklandı, Kayseri, Konya ve Sivas da bizimle mücadele etti, kur onları niye vurmadı? Kayseri'nin başkanı kadar olamadı, helal olsun, yiğit kadınmış. takımına sahip çıktı ve ligde bıraktı. Kayyumun takımın borçlarını inceleyip tek tek hesap sorması lazım. Ayrıca futbolcumuzun ayakkabısı yok deyip yine bizi Türkiye'ye rezil eden Cihat Hocanın da acilen gönderilmesi lazım. Malatyamızın öz evladı Hakan Çalışkan takımımızı çalıştırır. Bu saatten sonra genç, istikbal vaad eden futbolcularla 5 yıllık sözleşmeler imzalayıp takımı Malatyalı bir hocaya emanet edip yolumuza devam etmemiz en gerçekçi çözüm olacaktır.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Borçsuz aldığı klubu büyük borç batağına kim soktu.Rahatsiz mi oldun.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Uyanıklık yaptığını zannediyorsun.Takımı 3.ligden süper lige çıkaran senmisin demekle bu yükden kurtulamazsınız. Bu klübün göz göre nasıl batırıldığını ,batacağını herkes anladıda siz ve sizin gibiler anlamak istemediler.Bu klübün kazandıklarını unutmadık. Üst lige çıkma parası,satılan oyunculardan elde edilen paralar,galibiyetler ve beraberlik primlerini hatırlıyormusun?Bunlar hava değil para.YMS Futbolcu satışlarından en çok para kazanan 3.klüpdü?Buna rağmen süper ligde hep en ucuz kadroyla mücadele eden takımlar sıralamasında hep ilk üçdeydi!Ne oldu?Pandemi,kur artışı 20 takımdan bir tek Yms yi mi etkiledi?Bu hesabı asla göremezsiniz.Millete kendince ayar vereceğine bir işe yara ve klübe git.Çok sevdiğin başkanının çökerttiği bu klüpde malzeme alacak para yok.Git malzeme al.Bir kere bile olsa işe yarayın.Milletin aklıyla alay etmeyin.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Takımı süper ligde 3 yılda 2 defa küme düşüren yoksa senmisin?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Takımı düşüren baskan hatalı ancak şu bilineki Malatya'da futbola yön veren birkaç kişi var kendi çıkarları doğrultusunda gereken ne ise herşeyi yapiyorlar sosyal medyayı kullanıyorlar gerektiğinde siyasileri kullanıyorlar.Bunlarin takımdan el cekmesi lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kesinlikle adam kulübü soğana çevirdi kongre de olmayan adamı başkan yaptılar o da kongre kararı aldı içler acısı bir halde malatya belediye başkanı vekiller ne yapıyor Vali yi göreve çağırıyorum
    %89
    %11
    Yanıtla