SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Hatay Maçına Gaziantep'te Hazırlanıyor

YMS, Hatay Maçına Gaziantep'te Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Pazar günü Atakaş Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Gaziantep'te başladı.

Çarşamba akşamı Gaziantep FK ile deplasmanda erteleme maçı oynayan ve 0-0 berabere kalan Yeni Malatyaspor, bu maçtan sonra Malatya'ya dönmedi ve hazırlıklarına Gaziantep FK tesislerinde başladı.

Antrenör Alaattin Gülerce yönetiminde çalışan Yeni Malatyaspor'un, Cumartesi günü Hatay'a geçeceği öğrenildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Değerli Malatyalılar Malatyadaki Tesisde yemek yok, çıkmıyor. Ne yapsın takım para yok pul yok, sahip çıkanda yok, Gaziantep klubünün tesisini kullanıyor. Maliyet tasarrufu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ForzaMalatya (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun sahipsiz takım çok çok üzgünüz. Özal dan sonra çok sahipsiz kaldık çaresiz şekilde bekliyoruz
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatyalı Haydar dayı (2 yıl önce)
    Gelmeyin Malatyaya ben taraftar olarak protesto ediyorum burdanda el verdikçe yazacam bu yönetimle bu takım gelmesin güzelim Malatyaya utanıyorum gitsinler İstanbulda oynasınlar toplarını...
    %93
    %7
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    bir sonraki maçada hatayda çalışsınlar,ordan gitsinler.takım tatile çıksa kimsenin haberi olmayacak.süper ligin en rezil takımı olduk.helal olsun dayıoğliiii...
    %94
    %6
    Yanıtla