SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Hazırlık Çalışmalarını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2020-08-20 19:07:29
YMS Hazırlık Çalışmalarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

2019-2020 sezonunda oynanan maçlar sonunda 32 puanla Ankaragücü ve Kayserispor’la birlikte ligden düşen üçüncü takım olan ancak daha sonra TFF Yönetim Kurulu’nun liglerde küme düşme olmayacağı yolundaki kararı üzerine önümüzdeki sezon da Süper Lig’de mücadele edeceği açıklanan Yeni Malatyaspor’da sezon hazırlıkları sürüyor.

Üç sezon mücadele ettiği Süper Lig’de ilk iki sezon başarılı bir grafik ortaya koyan ancak üçüncü sezonunu özellikle ikinci yarısında sergilenen performansla eleştiri alan Yeni Malatyaspor’da 2020-2021 sezonu hazırlıkları Bolu Abant’ta devam ediyor.

Yeni sezonda Süper Lig’de yoluna devam edecek olan sarı siyahlılar, Malatya’da toplanmış ardından da Bolu’da kamp çalışmalarına start vermişti. Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde bulunan bir otelde kampa giren Doğu Anadolu temsilcisi, sportif direktör Ali Ravcı ile antrenör Hakan Çalışkan nezaretinde hazırlıklarına devam ediyor.

Hikmet Karaman ile yolların ayrılmasının ardından sarı siyahlı takımın teknik patronluğuna getirilen Hamza Hamzaoğlu’nun takımın Bolu’da devam eden kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.

Öte yandan sarı kırmızılıların yeni transferi Kosova milli takım oyuncusu Jetmir Topalli de takımın Bolu Abantta’ki kamp çalışmalarına dahil oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Murat yıldırım ile chabek mutlaka gönderilmeli.bunlardan kulübe hayır gelmez.yine başımızı ağrıtırlar.helede chabeke hiç ihtiyacımız yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (4 yıl önce)
    su murat yıldırımı sabah sabah gördümmü psıkolojim bozuluyor boyle bır topcu nasıl super lıg takımında oynar dıye
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Borclarin büyümesi ve yapilan borclarin kapanmasi icin takimi kavgasiz birakmiycak anlasilan aldigi futbolculara bir bakin akca topali Elde olan farnolle ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin (4 yıl önce)
    Kıymetli malatya haber yönetimi iyi akşamlar. Bir konuda sizden habercilik adına isteğim olacak. Btcturk yeni malatyaspor ile hangi haberi okusam giriş paragrafında küme düşen 3 takım tff tarafında düşme kaldırıldığı için ligde kaldi diye giriş yapıyorsunuz. Tabiki bu yazdığınız gerçek. Ancak her seferinde bu bilgiyi yazmanıza artık gerek yok diye düşünüyorum. Haner niteliği olan btcturk yeni malatya spor ile ilgili bilgiye güzel bir paragraf ile giriş yaparsanız daha kıymetli olur diye düşünüyorum. Habercilik olarak yapmış olduğunuz tüm haberler çok kıymetli emeğinize yüreğinize saglik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı ilbak (4 yıl önce)Ersin isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen sizin söylediklerimizi katılıyorum,sayfayı doldurmak için sürekli ayni şeyleri yazmaya hiç gerek yok. İnsanın moralini bozmaya ne gerek var
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)Ersin isimli kullanıcı yorumuna
    iki satır yeni haber vernek icin kopyala yapıştır yöntemiyle yıllar yıllar öncesinden baslyıp sayfaları boş gereksiz şeylerle doldurup bunu da vatandaşa haber diye sunuyorlar, ulusal medyada çıkan haberler birgün sonra yine lastik gibi sündürülerek bayat bir şekilde sunuluyor ve bu habercilik oluyor, bu zihniyetin değişmesi zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Bu yönetimle bu takım ilk yarıyı bitiremez şimdiden demesi aklı olan futbolcu da bu takıma gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Bizim yönetim uyanık transferin son gününü Bekliyorlar akşam pazarı elde ne kalmış Hepsine ne vereyim atbisey diyecek at bi Sifta
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan Göksu (4 yıl önce)
    İnş şabek yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Napolyon ne demiş para para para lig başlar odemeler yapılmaz ise o zaman gerçekle yüz yüze kalırız hiç bir oyuncu buraya forma aşkı ile gelmemiştir alacağına bakar ödeme olmaz ise giden yilida ararız kulüp şeffaf değil gerçek borcu nedir bilen kimse yok bu kulüp Malatya'nın değil bir kişinin şahsi şirketi haline gelmiştir bu delege yapısıyla seçim yapsanız da gitmez inşallah ben yanilirim ama bizi çok kötü bir son bekliyor .
    0
    0
    Yanıtla