SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İkinci Maçını Gaziantep B.B. İle Oynadı

YMS İkinci Maçını Gaziantep B.B. İle Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, ikinci hazırlık maçında PTT 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri 1 nolu sahada karşı karşıya geldi. Hazırlık maçı 0-0 berabere sonuçlandı.

Hazırlık karşılaşmasını Selçuk Gökgöz, Efe Tanrıverdi, Bekir Taşöz hakem üçlüsü yönetirken, Caner Kurt ise dördüncü hakem olarak görev aldı.

Yeni Malatyaspor hazırlık karşılaşmasına Vedat, Yiğitcan, Sadık, Murat, Ahmet Burak Solakel, Mehmet Sak, Michael Perreira, Eren, Sunday Mba, Buğra, Semih on biriyle çıktı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Adam Mıecslaw, Yasin Palaz, Rıza, Josef Çınar, Ramazan Kahya, Damir Zlomıslıc, Murat Ceylan, Nenad Marınkovıc, Gökhan Sazdağı, Muhammet Reis ve Uche Kalu on biriyle sahada yer aldı.

Yeni Malatyaspor Eren Tozlu ve Michael Perreira ile etkili pozisyonlar yakalarken, mücadelenin ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıda da iki takım karşılıklı ataklarla gol aradı ancak maçta gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 berabere tamamlandı.

Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’da oynayan sezon başında ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan İskender Alın’ın kolu kırıldı. Alın, otomobille hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Hazırlık karşılaşmasını Yeni Malatyaspor yönetimi de izlerken, İstanbul’dan Bolu’ya giden taraftarlarda takımlarına destek verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ymsbolukamp

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erol (8 yıl önce)
    Yine gol yollarında sıkıntı çekeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (8 yıl önce)
    kadro şahane oluyor
    0
    0
    Yanıtla