SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İskoç Ön Liberoyu da İstiyor

0
Güncellendi - 2020-10-02 12:03:49
YMS İskoç Ön Liberoyu da İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, İngiliz ekibi Fulham’ın formasını giyen 32 yaşındaki İskoç önlibero Kevin McDonald’ı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Transferin bitmesine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Yeni Malatyaspor, savunma hattını iki stoper ile güçlendirdi. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı siyahlılar, önlibero mevkii için aradığını İngiltere’de buldu. Doğu Anadolu temsilcisi, İngiltere Premier Lig ekibi Fulham’da forma giyen 32 yaşındaki İskoç önlibero Kevin McDonald’ı transfer etmek için girişimde bulundu.

22 Temmuz 2016’da Wolverhampton Wanderers kulübünden Fulham’a transfer olan Kevin McDonald’ın kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan İskoç oyuncu, önlibero ve orta sahada görev yapıyor. Kulüp taraflı bir sene sözleşme opsiyonu bulunan Kevin McDonald, daha önce Scunthorpe United, Notts County, Burnley, Dundee FC, Sheffield United ve Wolverhampton Wanderers takımlarının formalarını giydi.

İngiltere Championship’te 210 karşılaşmada görev alan tecrübeli futbolcu, bu karşılaşmalarda 12 gol kaydederken, 19’da asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Bulut (3 yıl önce)
    Bence yonetimin amacı isim yapmak transfer yapmak değil
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Bildiğimiz oyunculara yönelirsek daha doğru olacaktır bu saatten sonra tabi transfer yapılabilirse.Bir seyirci ve bu işin içinden gelen biri olarak akhisar'da ki Rajko Rotman alınabilir hem tecrübeli hem ligi biliyor uyum sorunu yaşamaz ama dediğim gibi transfere 2 gün kaldı biraz zor olur bu transferler ama ülke içinden daha tanıdık,bildik isimlere yönelirsek daha doğru olur.Uyum sorunuda olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Pazartesi ak koyun kara koyun belli olur kim kimi almış o zaman herkes görür
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Şu takıma ilk 11 oynayacak 1 kaleci ve 1 forvet lazım. Ayrıca oyun sistemi olan, erol bulut gibi yıllanmamış bir hoca lazım!
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Bu oyuncu boş inşallah bir hata yapmazlar yerli düşünün
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Bence kadro şişkinliğide rekabetten daha ziyade rehavet getirir.Şartlar nasıldır bilemem fakat maliyeti elde bulunan aynı özelliklere sahip diğer oyunculardan fazlaysa israftan başka bir şey değildir.Hala aklıma takılan kalecidir.Umarım uyum sorunudur.İnşallah kasetten alınmamıştır.Ertaç geldiyse üç kaleci yeterde artarda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Hadi hayırlısı inşallah olur busenede ağız tadıyla takımımızın oyunundan zevk alarak izleyelim ama hoca bu takıma hafif gelecek bak söylemedi demeyin seyir zevki olan hücum futbolu oynatmazssa bu hoca gider sumudica gelir Antep onu tutamiyacak
    0
    0
    Yanıtla