SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS İtirafı.. "Saçma Sapan Yönetilen Bir Kulüp Devraldık!."

YMS İtirafı..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezonda TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Asbaşkanı Erhat Tuhan, Sportif Direktör Sinan Alkış ve Genel Menajer Fatih İlek, takımın son durumu hakkında basın açıklamasında bulundu.

Sezon öncesi yapılan kadro planlamasına ilişkin bilgiler aktaran Sportif Direktör Sinan Alkış, "8 Haziran'dan itibaren yönetimle genel bir değerlendirme yaptık. Geçen sezon forma giyen ve bu sezon da kadroda yer alabilecek oyuncularla görüştük. Toplamda 28 oyunculuk bir liste oluşturduk. Bunlardan 15'inin sözleşmesi sona ermişti, 7 oyuncunun ise sözleşmesi devam ediyor. Anlaştığımız isimlerle yeniden sözleşme imzaladık" dedi.

Geçtiğimiz sezondan 5 oyuncudan beklenen verimi alamadıklarını ifade eden Alkış, "Şu anda 6 oyuncuyla daha profesyonel sözleşme imzalamayı planlıyoruz. 1. Lig'de oynayan tüm futbolcularla anlaşmak istiyoruz. Ciddi bir teklif almadıkları takdirde bizimle devam edecekler. Altyapıdan da 10 oyuncu şu an A takımla antrenmanlara çıkıyor. Profesyonel takım 25 oyuncuyla çalışmalara başladı. Yerel ve gelişim liglerine altyapı takımlarımızla katılacağız" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor Kulüp Genel Menajeri Fatih İlek ise geçmiş dönemden kalan borç dosyaları hakkında açıklamalarda bulundu. 40 yabancı oyuncudan yüzde 80'i ile anlaşma sağlandığını belirten İlek, "Şu anda 4-5 büyük dosyada ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Takım toparlandı, antrenmanlar başladı. İyi niyetle çalışan bir yönetim var ancak her geçen gün yeni bir borç dosyasıyla karşılaşıyoruz. Şaşkınlık içindeyiz. Saçma sapan yönetilen bir kulüp devraldık" dedi.

Yeni Malatyaspor'un daha önce görev yaptığı hiçbir kulübe benzemediğini kaydeden İlek, "Kapalı kapılar ardında yapılmış protokoller var. Kulübün içinde kaos ve yıkım hakim. Buna rağmen mücadelemizi sürdürüyoruz. Bazı kişiler bu süreci durdurmak istiyor ama biz bu dosyaları temizlemek için çalışıyoruz" diye konuştu

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Nuri (7 saat önce)
    O dönem bir klüp için olmazsa olmaz olan digitürk aboneliğini iptal edecek kadar hesaplı batırılan klüpe saçma sapan yönetilmiş diyemezsiniz.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • herkes biliyordu (8 saat önce)
    bunu herkes biliyordu. takım başarılı olduğu zamanlarda da biliyordu. ama birileri yürü adil dedi. ülkemizde sistem böyle. göz yumdular. başka bir açıklaması olamaz zaten .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (9 saat önce)
    Sizin önceki dönemi de çok iyi biliyoruz. Takıma neler katacağınızı çok iyi biliyoruz.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Can (20 saat önce)
    bu devlet bu millet adil gevrekten hesap sormazsa yazıklar olsun bunca iddaya bunca delile rağmen bu insan bundanda yırtarsa ben daha ne diyeyim herşey açık ve net adalet er geç yerini bulur inşallah haram olsun zehir olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ergün (23 saat önce)
    Saçma sapan hafif kalır, Kötü niyetli başkanın yönettiği ve enkaza çevirdiği bir takımı devraldınız, hukuk önünde hasabını sorunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 gün önce)
    Saçma sapan dahi yonetememisler.Cunki bir düzen içinde olsaydı ve denetleme mekanizması calissaydi böyle olmazdi.Ama şimdiden emeğinize sağlık Allah razı olsun sizlerden.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 gün önce)
    geçen sene 5 futbolcudan verimi alamadıkdigerlerinden aldık demek ..sıfırın altında eksi puana rağmen öylemi,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (1 gün önce)
    Bu kulübü saçma sapan yöneten saçma sapan insancıklardan mutlaka hesap sorulmasını katiyetle bekliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla