SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti

0
Güncellendi - 2020-09-01 20:19:56
YMS Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunu sıkıntısız geçirmek isteyen Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir’in Ganalı önlibero oyuncusu Joseph Attamah’ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezon için güçlü ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun verdiği rapor doğrultusunda görüşmelerini sürdüren sarı siyahlı yönetimin, geçen sezonu kiralık olarak Rize ve Karagümrük’te geçiren Joseph Attamah’ı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunu şampiyon tamamlayan Medipol Başakşehir ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki önliberoyu kadrosuna katmak isteyen Malatya temsilcisinin teklifini sunduğu ve oyuncunun vereceği kararı beklediği ifade edildi.

Güncel piyasa değeri 950 bin Euro olan Attamah, 1 Temmuz 2016’da Adana Demirspor’dan Medipol Başakşehir’e transfer oldu. Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük takımlarında kiralık olarak forma giyen Ganalı önlibero, Süper Lig’de 65, TFF 1.Lig’de ise 78 karşılaşmada görev aldı.

Geçen sezon Çaykur Rizespor formasıyla Süper Lig’de 14 karşılaşmada bin 3 dakika sahada kalan Attamah, daha sonra transfer olduğu Fatih Karagümrük’te 17 karşılaşmada bin 554 dakika görev yaptı.

Bu arada, Joseph Attamah'ın dışında Yeni Malatyaspor'un gündemindeki isimlerin Adem Büyük, Carlos Sıerra ve  Benjamin Tetteh oldukları da öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Bence iyi bir oyuncu ortasahada bitmez tükenmez bir enerji ile oynuyor faydalı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Adil Demirbağ ne oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol Gülseren (4 yıl önce)
    1554 dak süre almış, kısaca bütün maçlarda 90 dak oynamış. Daha nekadar oynamalıydı. Ve oynadığı takımda şampiyon olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    Adem Büyük, Carlos Sıerra ve Benjamin Tetteh alsın ama ATTAMAH kesinlikle HAYIR. Pişman olursunuz. Kiralık oynadığı yerlerdeki maçlarını izleyin karar vermeden.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Şayet transfer edilirse yeni bir Azoubueke olur.Orta sahada 10 numaranın hamallığını yapar.Öyle büyükşehirler takıntısıda yok.Yani İstanbulda vakit geçirmiş biri şartlar ne kadar iyi olursa olsun Malatyada kalmaz.Transferi faydalı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (4 yıl önce)
    Karagümrükte oynayamayan bu adam,bizde nasıl oynar,zaman gösterecek...............
    0
    0
    Yanıtla