SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Konya İle 7'nci Kez Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2020-10-15 05:31:32
YMS, Konya İle 7'nci Kez Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 5.haftasında Yeni Malatyaspor, 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Milli maç arasının ardından Süper Lig’de 5.hafta heyecanı yaşanacak. Yeni Malatyaspor, ligin 5.haftasında 17 Ekim Cumartesi günü 16.00’da deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak. Ligde geride kalan 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşayan sarı siyahlılar, 5.haftada İttifak Holding Konyaspor’u mağlup ederek, ilk deplasman galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.

Yeni Malatyaspor ile Konyaspor, Süper Lig’de daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 2’sini Yeni Malatyaspor, 1’ini Konyaspor kazanırken, 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım Süper Lig’de ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında Konya’da oynanan karşılaşmayı ise Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı.

Yeni Malatyaspor ile İttifak Holding Konyaspor, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Konyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Konya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

İki ekip 2019-2020 sezonunda yine Süper Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşma 2-0 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlanırken, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Hacı Bekir (3 yıl önce)
    Allah Ahmet ILDIZ siz Umut Bulutsuz ilk 11 nasip etsin AMİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Umut (3 yıl önce)
    Harika bi takım kurdu Malatya ses getirecektir sarki gibi şiir gibi bı takim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporsevdalisi (3 yıl önce)
    Doğunun en az taraftarı olan klübü stad hep boş malatyalılar malatyada azınlık oldu sanki malatyasporluluk ruhu kalmamış.. yazık malatyaspor taraftarı en az olan klüp bence tribün ler hep boştu. Trabzon bursa eskişehir adanademir konya erzurum gibi olamıyor taraftar grubu büyümüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal Günay (3 yıl önce)
    Artık seri galibiyetlerin zamani geldi. Deplasman meplasman farketmez herkesi her yerde yeneceğiz.
    0
    0
    Yanıtla