SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'YMS Laziolu Stoperle Anlaşmak Üzere'

0
Güncellendi - 2020-09-29 11:05:36
'YMS Laziolu Stoperle Anlaşmak Üzere'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, transfer çalışmaları kapsamında İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'nun 26 yaşındaki stoperi Wallace Fortuna dos Santos ile anlaşma sağlamak üzere.

Süper Lig’de yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan, 3 haftada 1 puan kazanırken, kalesinde 7 gol gören Yeni Malatyaspor, savunma hattını güçlendirmek için harekete geçti. Sarı siyahlılar, İzmir ekibi Göztepe’nin de radarında olan Brezilyalı 1,91 metre boyundaki Wallace Fortuna dos Santos ile görüşmelere başlamıştı.

İtalyan gazeteci Nico Schira'nın haberine göre, Yeni Malatyaspor, Wallace ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Brezilyalı defans oyuncusu kısa bir süre içinde Türkiye'de olacak.

Rio de Janeiro doğumlu olan Wallace Fortuna dos Santos’un güncel piyasa değeri 3,5 milyon Euro. Lazio ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı stoper, daha önce Cruzeiro, Braga ve Monaco takımlarının formalarını giydi. 2019-2020 sezonunu Braga’da kiralık olarak geçiren Fortuna,

Seri A’da 54 karşılaşmada görev alan Brezilyalı savunma oyuncusu, 2018-2019 sezonuna Lazio formasıyla ligde 16 karşılaşmada bin 234 dakika sahada kaldı. Geçen sezon Braga formasıyla ligde 8 maçta 657 dakika görev alan Wallace Fortuna dos Santos, 2 Allianz Cup ve 3 Avrupa Ligi maçında da forma giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Kesinlikle,iki Stoper,Da Costa ile,Sadık,Kaya gibi Ön libero,Alanya dan Ceyhun VB.Kaleci Serkan Kırıntılı veya Okan Kocuk,derhal alınmalı,hemen...............
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartacus (3 yıl önce)
    Hep aynı terane alacağız almak üzereyiz diyorlar gidiyorlar kulüp bulamamış birini alıyorlar son saniye aldıklarıda tutmuyor bu kafayla çok yönetiliyor takım büyük başkan sen çok yaşa
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (3 yıl önce)
    kaleci alın yav görmüyor kaleci m.u valencia ne oldu oda iyi olur. Teheteh sakatlansa forvet yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (3 yıl önce)
    Aferin 44FFM iyi bir noktaya temas etmişsin . Teknik heyete, futbolculara ve yonetime okuyup üflemek lazım. Hatta aşağı şeherdeki hasan-ı basriye götürüp birde horoz kesip kan akıtmak lazım. Vay 44FFM vay spor anlayışına hayranım. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Acil kaleci alınması lazım bu kaleciyle avaraj takımı oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (3 yıl önce)
    buda gelirse inşallah takım daha iyi olacak takıma destek olmamız lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kalecimiz hiç güven vermiyor.defans iyi olsada rakip kalemize her geldiğinde yüreğimiz ağzımıza gelecek.yani yeni bir kaleci farz oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    hayirli olsun inşallah iyi olur minna ve farnol erzurumda çok iyi oynuyorlar malatyada ne oluyor büyümü var acaba iyi bir hoca okusun üflesin oyuncular cok basit hatalar yapiyorlar olmamasi gerekeni yapiliyor neden acaba adem büyük gs daha aktifdi su an en iyisi ana azda olsa yavaşlama var ademde bu takina okunmasi kazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Resmi imza atılıp formalı poz verilirse lisansı çıkıp Antalya maçına kadroya girerse o zaman transfer olmuş derim. Bu basiretsiz transfer komitesime olan güvenim sinek kanadından küçük
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Orta saha ya ön libero ya asıl acil adam lazım 2 stoper 1 kaleci 2 ortasaha acil gerekli
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Şimdi doğru oturup doğru konuşalım Bır profesyonelin transferde baktığı iki kriter vardır.Birincisi alacağı ücret ikincisi gittiği yerin sosyal yaşamıdır. Şayet bu işi gerçek ekmek yediği bir meslek olarak gören ve bakmakla yükümlü olduğu insanlardan dolayı benimsiyenler bazı dezavantajları avantaja çevirirler.Allah için size İzmirden,Alanyadan veya Elazığdan Malatyadan birer ev verseler hangisini tercih edersiniz.Sakın memleketimi veya Elazığı küçümsüyorum xannedilmesin taşına toprağına kurban olayım Herif Alanya sahilden veya İzmir Urladan denize girecekken Tohma veya Kurucaydamı çimecek.Uzun lafın kısadı talip olduğun oyuncunun bu zaaflarınıda dikkate almalısın.Keseye göre sana yaşantıda en az uyum sağlayacak oyunculara yönelmen lazım.Zamanında Brezilya milli takımındanda bir çok oyuncu geldi ama ne şartlarla Malatyada oynadılar benim yaştakiler iyi bilir.Haftanın 7 gününden ikisi Malatyada 5 günü İstanbuldaydı.İstanbula yakın deplasmanlara bile kafileden ayrı İstanbuldan katılıyorlardı.Erhaç adeta otobüs durağı gibiydi.Demem kaş yaparken göz çıkarmıyalım.
    0
    0
    Yanıtla