SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Milli Arayı İyi Değerlendirmek İstiyor

0
Güncellendi - 2020-10-09 18:18:10
YMS, Milli Arayı İyi Değerlendirmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor milli arayı iyi değerlendirerek, Antalyaspor karşısında alınan galibiyeti ilerleyen haftalarda da sürdürmek istiyor.

Ligin ilk 4 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşayan ve 4 puan toplayan Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, milli ara nedeniyle verilen 3 günlük iznin ardından Çarşamba günü Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak, 17 Ekim Cumartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezona istediği başlangıcı yapamayan ancak 4.haftada sahasında Fraport-TAV Antalyaspor’u mağlup ederek milli araya moralli giren sarı siyahlılar, milli arada eksiklerini tamamıyla gidererek, seri galibiyet yakalamak istiyor.

Takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, geçen sezon edindikleri tecrübenin kendilerine daha temkinli ve emin adımlarla yürümeyi sağlayacağını ifade etti.

Gidebildikleri en üst noktaya gitmeye çalışacaklarını dile getiren Hamzaoğlu, “Her geçen gün daha iyi olacağız” mesajını verdi.

Hamzaoğlu, İttifak Holding Konyaspor maçına kadar aralıksız antrenmanlarını sürdüreceklerini ifade ederek, “Konyaspor’da önemli bir rakip ve her maç final gibi geçecek. Alınacak her puan çok çok önemli duruma gelecek” diye konuştu.

Taraftarın sabırlı ve umutlu bir şekilde kendilerini izlemeye devam etmelerini isteyen tecrübeli teknik adam, “Biz, onlara güzel şeyler sunmak için burada çalışıyoruz. İnşallah da hep beraber sonunda mutlu oluruz. Hep beraber istediğimiz yerlerde oluruz” dedi.

Yeni Malatyaspor’un milli aranın ardından 5, 6, 7 ve 8.haftalarda oynayacağı karşılaşmaların programı şöyle:

5.hafta-17 Ekim Cumartesi 

16.00 İttifak Holding Konyaspor-Yeni Malatyaspor (Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu)

6.hafta-25 Ekim Pazar 

13.30 Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği (Yeni Malatya Stadyumu)

7.hafta-1 Kasım Pazar 

19.00 Beşiktaş-Yeni Malatyaspor (Vodafone Park)

8.hafta-8 Kasım Pazar 

13.30 Yeni Malatyaspor-Yukatel Denizlispor (Yeni Malatya Stadyumu).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    İç sahada galibiyet deplasmanda en az bir puan.Bunu başaracak teknik kadro ve oyuncu topluluğu var neden olmasın.Yeterki masabaşı oyunları tekrar sahnelenmesin.Taraftarı sana inanıyor ve güveniyor.Zorluklarla dolu bu yolda asla yalnız değilsin ve asla yalnız yürümiyeceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (3 yıl önce)
    Isteğimiz bu.İyi bir takım.Geçen hafta şahane oynadılar.Inşallah bundan sonra üzerine koyarak giderler.
    0
    0
    Yanıtla