SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Mustafa Eskihellaç'ın Sözleşmesini Uzattı

0
Güncellendi - 2021-08-10 21:58:43
YMS, Mustafa Eskihellaç'ın Sözleşmesini Uzattı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig takımlarından Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Mustafa Eskihellaç'ın sözleşmesinin 2024'e kadar uzatıldığını bildirdi.

Sarı-siyahlı takımın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Mustafa Eskihellaç'ın sözleşmesi 31 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılmıştır. Mustafa Eskihellaç'a ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyor, asil formamız altında başarı dolu maçlar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Zor bir sezon bekliyor küme düşmezsek iyi, başkanın şakşakçıları kayıp, transferde yine hayal kırıklığı ilk onbir dışında katkı verecek kaliteli yedek yok gelecek adına 1 2 genç çıkar inşaallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Canmalatya (2 yıl önce)
    Bu sene patlayacak bu çocuk. En iyi haber bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Bal yapmayan bir arı gibi,yine Boluspora kiralık gider, orda yatar,yatar gelir..................keşke oynadığı futbolun üstüne bir gram koyabilse.................
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz istiyorsunuz ki basalım parayı çok çok üst düzey futbolcu alalım.Altan gelen futbolculara şans vermeyelim,sabır göstermeyelim.Mustafa’nın Fener maçında attığı gol kolay değildi kalitesini gösterdi.Bu yıl İnşaallah çok iyi sezon geçirip sizin gibileri utandırır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Galatasary maçında kaçırdığı penaltıyla turu kaybetmemize sebep olduğunu unutuyorsun.geldiğinden beri hiç süper lig oyuncusu olamadı.zaten transfer döneminde yüzüne bakanda olmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Biçare, koca Messi’de defalarca penaltı kaçırdı.Sizce ölçü bu mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • lehimize çevirdiği bir tek maçı hatırlıyormusun.oynadığında sahada varlık gösterdiği bir tek maç bilen varmı acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Yönetim ne yapıyor kimse bişey anlıyormu? Anlaşılan geçen yılki kadro ile bu sezonu da geçirmeye çalışacaklar. Bu sezon sondan 3.hafta Rize spor u bulabileceklermi? Bu sezon geçen sezondan daha zor geçecek gibi. Ama ilk hafta Trabzonspor burada Bi 3_4 tane atarsa uyanırlar inşallah. Olmazsa ilk 3 hafta 0 çekersek o zaman son üç günde hemen acil birkaç kişi alırlar ama onlarda elde kalmış döküntüler olurki hiç faydaları olmaz. O zaman devre arası iple çekilir. Bilmiyorum ben bu yönetim den 4 yıldır bişey anlamadım ya siz anladınız mı?
    0
    0
    Yanıtla