SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2021-12-14 18:30:00
YMS, Rizespor Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 19 Aralık Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Nurettin Soykan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular çeşitli çalışmalar yaptı.

Sarı-siyahlı ekip, hazırlıklarına Çarşamba günü devam edecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Ne olur hiç hazırlık yapıpda kendinizi yormayın.her hafta hüsran yaşamaktan bıktık artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    yönetimin dikkatine... 45.yıldır bu takımın bütün maçlarına giderim bu takım düşer veya düşmez inşallah düşmez ama sayın yönetim lütfen kendinize çeki düzen verin. fecabook.. instagram gibi sosyal medyanız var TV kanalınız var buraları neden kullanmıyorsunuz tafaftarı neden bilgilendirmiyosunuz hakkınızda o kadar söylemler var neden çıkıp bunlara cevap vermiyosunuz bu nasıl bir yöneticilik yaa .. stada üç bin kişi topluyamıyosunuz.adil başkan ve yönetim kurulu acaba kendilerini hiç sorgulamıyormu. transfer tahtası kapalı deniliyor kapalı veya değil çıkın ne olduğunu söyleyin. rize maçı sonrası kayseri maçına bütün türübünleri 1. lira yapın yemin ediyorum 5.bin kişi gelmez neden gelmez koskoca malatya şehrini futboldan soğuttunuz. bir örnek vereyim ben çalışıyorum çalışttığım yerde eğer beni istemiyorlarsa vallahi billahi orda durmam çıkar giderim. sizi taraftar istemiyor.. belediye başkanları istemiyor.. milletvekilleri istemiyor allah aşkına neden hala ordasınız bu nasıl bir duygu yaa. aslanlar gibi istifa edin hesaplarıda namusunuzla şerefinizle allah kokusu ile hesaplarıda şefaf bir şekilde verin çekin gidin. ama hala orda durusanız demekki sizlerde bir şeylerin peşindesinizki gitmiyorsunuz. ama şunu unutmayın cenabı allah herşeyi af ediyor kul hakkını af etmiyor ve kul hakkı cezasını öbür dünyaya bırakmıyor önce bu dünyada ciğeri yakar öbür dünyada da canı yakar. lütfen adil gevrek ve yönetim kurulu çıkın hesaplarınızı şefaf bir şekilde verin ve kongre kararı alın. yeter yaa yeter yedi yıldan fazladır yapıyosunuz yeter artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Mayıs ayı gelsede işkence bitse ,bitermi dersiniz bir kaç ayda 1.ligde sürer 2022 Aralık'ta 2.lige düsmemiz kesinlesir borç batağında bir kulüp ortada kalır işkence bitermi yine bitmez bu seferde Yeşilyurt belediye sporun adını taze olmadı taptaze Malatya spor yapariz birde renklerini değiştirip İstanbul'dan birde başkan buldukmu Malatya'nın cikacagiz düşeceğiz bir 15 yılı daha çile ile devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah korusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    İyi hazırlansınlar bari 6 yemeyenler. Ama 4_5 yerler kesin. Dandik adi takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    5 golde rizeden yerler bu saatten sonra galibiyetmi alacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Bu maca 5,4,1, sistemle maca cikarsa puan alir baska sistem oynatirsa maglup oluruz Adil vicdanli Allah korkusu olan hakem yonetsin
    0
    0
    Yanıtla