SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Son Gün Stoper Barış Başdaş İle Anlaştı

YMS Son Gün Stoper Barış Başdaş İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, ara transferin son gününde stoper Barış Başdaş'la anlaştı.

Kulübün sosyal medya hesabında bu transfer, "Kulübümüz, stoper Barış Başdaş ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır. Barış Başdaş’a hoş geldin diyor, şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz."açıklamasıyla duyuruldu.

Almanya doğumlu olan 32 yaşında, 1.88 boyundaki Barış Başdaş, 1. Lig ekiplerinden Samsunspor kadrosunda yer alıyorken, geçtiğimiz Aralık ayında bu takımla sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyalı haydar dayı (2 yıl önce)
    Bize ne arkadaşlar Sayın Adil Başkanım kime alırsa alsın nede olsa takım (Adil Gevrek Yeni Malatya Spor) olmuş...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    1.lige hazıralancak bir kadro kurulması lazım 1 lig tecrübesi olan oyunculara yönelmek daha mantıklı olur du lakin alınan oyunculardan 1 ligde oynayacak oyuncu yok bau transferi saymıyorum sezon sonuna kadar kontrat yapılmış.Bir tane doğru işi olmayan kulubün bana kalırsa içini tamamen boşaltıp sezon sonu ise kimseye hesap vermeden kaçacak bir başkan var ortada. Hakikaten malatya dert işi !
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Büyük başkan geçen yıldan topladığı onlarca çöpü yeterli bulmayıp ,çöp toplamaya devam ediyor.Adam alt ligde kadroya giremiyen ve 32 yaşında.Bu şunu gösteriyor.Demekki ptt 1.ligden de umudu kesmiş 2.lige hazırlıyor.Ne güzel eğleniyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Bu ne ya?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (2 yıl önce)
    1. Lige hazırlıklar şimdiden başlamış. Helal başkan bu sefer elini çabuk tutmuşsun.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Codi44 (2 yıl önce)
    Umarım iyi çıkar.gerci genç değil.kumede kalmak için herşeyi yapmaklazım.bu seneki yabancı transferler fos fos..menajerler iyi para kazanmis.ben onları halisahada bile oynatmam.iyi topcu olsalar bize mi kalır..yönetim kendine gel artik
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Hoş geldin TFF 1nci lig
    %93
    %7
    Yanıtla