SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Teknik Direktörü Hasan Özer İstifa Etti

YMS Teknik Direktörü Hasan Özer İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Hasan Özer, istifa ettiğini açıkladı. Özer, açıklamasında, “Yaşanan son olaylardan sonra sürdürülebilir bir ortamın olmadığı ve oyuncularımızı motive edecek hiçbir argümanımızın kalmadığını üzülerek ifade etmek zorundayım. Bu nedenlerle ekibim ile beraber istifa etme kararını verdiğimizi belirtmek istiyorum” ifadesini kullandı.

Hasan Özer’in sosyal medyadan istifasıyla ilgili yaptığı açıklama şöyle: 

“Yeni Malatyaspor’a geldiğimiz günden beri, takımımızın başarısı için elimizden geleni yaptık. Ben ve ekibim yaşadığımız onca problem ve sıkıntılara rağmen oyuncu gurubumuzu en iyi şekilde hem taktiksel hem fiziksel hem de mental olarak maçlara hazırlamaya çalıştık.

Yaşanan son olaylardan sonra sürdürülebilir bir ortamın olmadığı ve oyuncularımızı motive edecek hiçbir argümanımızın kalmadığını üzülerek ifade etmek zorundayım. Bu nedenlerle ekibim ile beraber istifa etme kararını verdiğimizi belirtmek istiyorum.

Bu vesile ile bize destek olan herkese, Yeni Malatyaspor’un bütün yönetim kuruluna, Yeni Malatyaspor’un bütün oyuncularına, çok değeri Malatya Valisi Hulusi Şahin’e, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, Yeni Malatyaspor’a gönül vermiş vefakâr ve cefakâr taraftarlarına sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Bundan sonraki maçlarda Yeni Malatyaspor camiasına gönülden başarılar diliyorum.”

KULÜP DE AÇIKLAMA YAPTI

Yeni Malatyaspor Kulubü tarafından yapılan açıklamada da, “Teknik Direktörümüz Hasan Özer ile bugün itibariyle yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Yeni Malatyaspor’umuzun çatısı altında bugüne kadar vermiş olduğu emeklerinden ötürü kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.” İfadeleri kaydedildi.

Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Çiçek (1 yıl önce)
    Hasan Özer başarısız değildi. Şans faktörü yanımızda olsaydı ortalarda olurduk. Yeni durum yönetimin başarısızlığı olarak okunmalı. Yönetimdeki insanlar bila bedel reklamlarını yapmak istiyorlar. Maalesef durum bu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    En mantıklısı külübe kilit vurulsun herkesde rehat etsin siyasetciler belediyesi başkanları secim zamanı taraftarda gereğini yapar inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • SeRKan TeMeL (1 yıl önce)
    Uzatmaya gerek yok arkadaşlar önemli olan bu durumdan takımı çıkarmak. Para yoksa yapılacak tek şey uygun parayla bir hoca bulmak, ara transferde ligde oynayamayan kaliteli ayakları takıma kazandırmak. Sergen Hoca boşta, Bülent Korkmaz, Nihat Balan, Aykut Kocaman hatta Mehmet Topal bile olabilir.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Saydığın listeden bu takıma gelebilecek tek kişi belki o da bir ihtimal Nihat Balan olur, diğerleri Malatya'ya asla gelmez zira eski ve yeni yönetim el birliğiyle Malatya ve Malatyaspor'u Türkiye'nin en güvenilmez takımı yaptılar. İrfan Buz, Yılmaz Vural, Nihat Balan, Mustafa Taşar veya Hakan Çalışkan Malatya'ya olan duygusal bağlarından dolayı belki gelebilirler. Başka da zorunlu olmadıkça kimse bu takıma gelmez.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hocam gundemi takip etmiyorsunuz sanırım.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Para yoksa,uygun parayla demek ne demek?Para olmadan hemde kaliteli! olacak hemde boşta olacak oyuncu ve T.direktör!almak ne demek?Sergen yalçın,Bülent korkmaz,Aykut kocaman parası olmuyan batmış bu klübe gelecek ha! adilin yancıları..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • SeRKan TeMeL (1 yıl önce)TuRan isimli kullanıcı yorumuna
    Uygun para kavramını mı anlamadın :) kardeşim alışmışsınız herkese milyon dolar vermeye. Mehmet Topal'ın paraya ihtiyacı mı var? Malatyalı adam. Bülent Korkmazın paraya mı ihtiyacı var.??? Paranoyah olmuşşunuz siz. Mantıklı düşünemiyorsunuz. Hatta hiç düşünemiyorsunuz. Adil Gevrek hesap vermeden gidemez yancılık bilmem ben. hesabı vatandaş sorar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Bu nasıl Malatyalılar yorumların hepsini okudum adil ìçin söylenenler hepsi gerçek o yazıları beğenmeyenler Malatyalı değiler ya da zeka sorunları var 400 mil borç bırakan biri var ken kassa bom boş konuyu saptırmak için hoca arayanlar neye kime hizmet ediyorsunuz oyuncuların parası ödenmiyor adil denen kişi tıkır tıkır paraları yiyor bizde birbirimizi yiyoruz
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Adil gevrek , seni ve seni aklayan delegelerini anıyorum
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    Iyi etmis. Irfan Buz veya Erol Bulut. Erol Bulut gaziantep te iyi sezon gecirmiyor. yuksek bir para teklifi ile takimi bu sene kumede birakip bu kadro ile bizi seneye super lige cikartir. hersey hocada bitiyor. bu gencleri oynatacak tek adam erol buluttur.
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Erol bulut ,Süper ligden ayrılıp Malatya ya gelecek öylemi!birde gençlerle bu takımı süper lige çıkaracak.Çok ciddi bir fikir..Erol bulutun maaşında artık sen ödersin.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • kadir (1 yıl önce)
    hasan özeri getiren erdal gündüz.. erdal gündüzde istifa edecek o zaman.. bunda da bir hayır vardır..cihat hoca gittikten sonra ve hasan özer geldiktten sonra alley maliy.. cengizhan resmen oynamıyorlardı. son maçlarda ogün de düşüş vardı
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Hala bazıları gelinen bu durumu,Taraftara,Taraftarın maçlara gitmemesine Takımın moral ve motivasyon eksikliğine(Çünkü para yok!),güven kaybı nedeniyle bu saatden sonrada olması asla mümkün olmuyan kampanya yapılmamasına bağlarken,bir başka ileri görüşlü muhterem zat ise takımın başarısızlığını sadece ve yanlız t.direktöre bağlamış,İrfan buz yada yılmaz vural geldiği takdirde tüm sorunların çözüleceğini zanneden yada aklı sıra millete gelinen durumu böyle lanse etmeye çalışanlar,Ne hikmetse Klübün içini boşaltanların,geleceğini bilerek,isteyerek bitirenlerin tüm bu problemlerin kaynağı olduğundan bihabermiş gibi davranması .Malatya adına utanç vericidir.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Adil gevrek kulübü batirdisa batığı yerdami kalacak koca Malatya kulübü orada cikaramiyacakmi
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Birileri kulübü talan edecek çakma malatyaspor u gidin amatör deki ne sahip çıkın
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Zamanında yapılan uyarılara göz yumanlar, eski yönetime toz kondurmuyanlar ta o zamanlarda ,gidişatın kötü olduğunu yazanları malatyaspor düşmanı ilan edenler şimdi batırılmış klübün şimdiki durumunu eleştirip klübü güya sahipleniyorlar!Birileri batırdı,birileri çanak tutarsa.Birileri batırır.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Saim (1 yıl önce)
    Adam haklı mutavusuyon olarak hiç bir şey yok taraftar desen hiç yok sıfır iş adamı desen sıfır bir forma reklamidami veremasin ben daha önce yazmistim ftbol bizim işimiz deyil bunu bilenlar yapsin bazı art niyetli kimsalar efendim siyasiler bu işi yapsın iyi meclista bir kanun çıkarsın MS butceda pay ayrılsın MS bakanlık versin bu semimiyet sizliktir bu işi sulandrmaktir ben bir kampanya yapalım dedim kimsa duymadı herkes en az bin TL versin dedim gumamazliktan geldilar neyse çok dertliyiz cok
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum.bravo saim kardeşim.klavye taraftarlarımızla bu kadar oluyor işte.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Olacağı buydu. İrfan Buz veya Yılmaz Vural bu takımın ilacı olur. Tabi gelirlerse. Bunları getiremiyorsanız Malatyalı Hakan Çalışkan, Nihat Balan gibi Hocalara şans verin.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • YMS (1 yıl önce)
    Adam ne yapsın enkaz üzerinde takıma geldi.
    %73
    %27
    Yanıtla