SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Teknik Heyetini Eksikler Düşündürüyor

YMS Teknik Heyetini Eksikler Düşündürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1.Lig’de ilk yarının son maçında Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da eksik oyuncuların çokluğu teknik heyetin canını sıkıyor.

Sarı siyahlı takımda, Ankara Keçiörengücü maçında direkt kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen savunma oyuncusu Philip Gameli Awuku’nun yan sıra dördüncü sarı kartlarını gören kaleci Abdulsamed Damlu ile orta saha oyuncusu Ogün Özçiçek, Denizlispor maçında kadroda yer alamayacak.

Keçiörengücü maçında dizine aldığı darbe sonrası sakatlanan defans oyuncusu Barış Başdaş’ın da Denizlispor maçında forma giyemeyeceği belirtildi. Arka adalesinden sakatlanan orta saha oyuncusu Godfred Donsah’ın durumunun ise maç saatinde netleşecek.

Ankara Keçiörengücü maçında yaşadığı sakatlık sonrası oyundan çıkan ileri uç oyuncusu Haqi Osman’ın Denizlispor maçında kadroda yer alabileceği kaydedildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kadir (1 yıl önce)
    samsun maçında abdulsamet sarı kart görmesi için elinde ne gelidiyse yapttı. hatta ikinci sarıdan atılmayı bile hak etti. keçiören maçında da aynı hatayı yapınca gayet normal.. kenar yönetim bu çocuğu ayıktırmıyormu yaa
    %80
    %20
    Yanıtla