SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS, Tunuslu Defans Oyuncusunu Transfer Etti

0
Güncellendi - 2021-06-25 23:06:24
YMS, Tunuslu Defans Oyuncusunu Transfer Etti
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Suudi Arabistan Kulübü Al Ettifaq'ın, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak oynayan Tunuslu futbolcusu Oussama Haddadi'yi transfer etti.

Sol bek mevkiinde oynayan futbolcunun transferi, Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabından "Kulübümüz, Al-Ettifaq Kulübü oyuncusu 29 yaşındaki sol bek Oussama Haddadi ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştır." açıklaması ile duyuruldu.

1,84 boyundaki Tunuslu futbolcunun, sol bek mevkiinin yanı sıra stoper mevkiinde de oynayabiliyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Tarkan (2 yıl önce)
    Başkan bu sene çok profesyonel takımı boşbeleşlerden temizledi yaptığı transferler de gayet iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Auttur Mina boşta o takım için sevinen ve yürekten üzülen bir futbolcu her yönüyle sağlam alın Mina’yı mutlak alın
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun, Malatya mıza
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Rahman Buğra ve Erkan Kaşı sol bek diye izledi ya bu gözler. Onları düşününce Haddadi çok iyi bir transfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (2 yıl önce)
    Burnundan kıl aldırmıyan parasal konuları çıkardığı huzursuzlukların ana sebebi gören kaprisli Aquach dan da gittimi geri gelmiyen güreşte istikbal vaadeden her an takımı eksik bırakacak yeteneği olan maç boyu yaptığı 8-10 ortanın sıksan sıksan 2-3 nün yerini bulduğu gözlemlenen kendisine sorsan habire La Ligadan ve G S den teklif alan Hafezdende bin kat daha iyi transfer.İki bölgede de oynayabiliyor.Malatyamıza hayırlı olsun.İrfan Hocamada Allah kolaylıklar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (2 yıl önce)
    Geçen sezon izliyebildiğimiz Kasımpaşa maçlarında bazan solbek bazende sol stoper oynadı.Çok süper bir oyuncuda değil çok sıradan bir oyuncuda değil ama en azından oynaması düşünülen yerler içinde hem Hafezden vedahi hemde Aquahdan daha az risksiz ve daha az kaprissiz.Malatyamıza hayırlı olur inşallah İrfan hocama Allah kolaylık versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (2 yıl önce)
    Tebrikler başkan 3 transfer iş yapar.. Eleştirenlerin elleri tuş tutmuyor, nasıl nerden vuracaklarini bilemediler. Başkan durmak yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    Çok önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla